"Στη δεκάδα αν η ΚΟΠ πάρει την απόφαση να διεξαχθεί το ποδόσφαιρο δίκαια"

Το ΘΟΪ των Κ15 πραγματοποιεί μια αξιοθαύμαστη πορεία όμως οι παίκτες και όσοι αποτελούν την ομάδα νιώθουν αδικημένοι αφού παρά το ότι είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας η ομάδα είναι δύσκολο να βρεθεί στην επόμενη φάση και στον όμιλο με τις καλύτερες 10 ομάδες.

Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με τον νέο κανονισμό που ισχύει από τη φετινή σεζόν μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι ομάδες χωρίζονται σε δύο νέα πρωταθλήματα βάσει του αθροίσματος των βαθμών όλων των ηλικιών τους. Έτσι το ΘΟΪ των Κ15 λόγω του ότι μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες του σωματείου δεν συγκεντρώνει τους απαιτούμενους πόντους, θα βρεθεί στον όμιλο με αυτούς που έχουν τους λιγότερους βαθμούς και όχι στους ΤΟΠ 10 με ομάδες αντάξιες της δυναμικότητάς του, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Νικόλας Κυριακίδης που είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος Κ15 με 20 γκολ, μας μίλησε μετά το ντέρμπι κόντρα στην ΕΝΠ όπου έληξε 0-0 και εκτός από τον σχολιασμό του αγώνα εξέφρασε τη διαφωνία του με τον τρόπο διεξαγωγής στέλνοντας το μήνυμα του στην ΚΟΠ…