Την Πέμπτη (27/06) η «πρώτη» της Ένωσης

Αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση μετρούν στην ΑΕΚ, που με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε για τα τυπικά της Πέμπτης (27/06), ενώ απόντες θα είναι οι διεθνείς Μάνταλος και Μπάρκας, που θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα (01/07).

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο «ραντεβού» των Κιτρινόμαυρων στα Σπάτα για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα γνωρίσει αυριο (27/06) στις 18.00 τους παίκτες του, έχοντας στο πλευρό του, Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής), Ντανιέλ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ ο νέος αναλυτής της ΑΕΚ θα είναι ο Φρανσίσκο Κόστα. Στο τεχνικό τιμ παραμένουν οι Νίκος Παναγιωτάρας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς.

Εξάλλου, νέος γυμναστής αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης στη θέση του Μανώλη Βασιλειάδη, τον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ιωάννου, μαζί με το υπόλοιπο τιμ φυσιοθεραπευτών της ομάδας μας. Ο Δημήτρης Ιωάννου είναι ουσιαστικά συνεργάτης του Καρβουνίδη, ο οποίος θα εξακολουθήσει να έχει την υψηλή επιστασία και συνεργασία με το φυσιοθεραπευτηριο του, χωρίς όμως πλέον να είναι καθημερινά στα Σπάτα.

Παρόντες στην πρώτη θα είναι όλοι οι νέοι παίκτες, όχι όμως ο Μίλος Ντέλετιτς, που δεν αποτελεί ακόμα παίκτη της ομάδος και όπως φαίνεται, οι προσπάθειες για την απόκτησή του πιθανότατα θα ευοδωθούν την 1η Ιουλίου. Θα απουσιάσουν οι δύο διεθνείς Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας, που θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης άδεια έχει ο Γιαννούτσος, λόγω της συμμετοχής του στην Εθνική Ελπίδων, αλλά τόσο αυτός, όσο και κάποιοι άλλοι μικροί (Γιούσης, Βλαχομήτρος, Μπούσης) μάλλον θα δοθούν δανεικοί, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: αύριο (27/06) και μεθαύριο (28/06) είναι προγραμματισμένες οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα μέχρι την αναχώρηση της Ένωσης για το προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε στην Πολωνία το απόγευμα τηνς Τρίτης (15.40), περιλαμβάνει μία ακόμα προπόνηση την Παρασκευή, διπλή προπόνηση Σάββατο και Δευτέρα, ρεπό την Κυριακή και τελευταία προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης.