ΘΥΡΑ 9: "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΑ/Σήμερα θα τρέξουν να καπηλευτούν την ιστορία σου"

Ανακοίνωση από την ΘΥΡΑ 9 με αφορμή τα γενέθλια της Ομόνοιας...

Σήμερα θα τρέξουν να καπηλευτούν την ιστορία σου αυτοί που την ξέγραψαν με το ξεπούλημα.

Σήμερα θα παριστάνουν κάποιοι ότι τιμούν όσους δεν υπόγραψαν το χαρτί και δεν έσκυψαν το κεφάλι στον φασισμό το 1948, ενώ έτρεξαν οι ίδιοι, πρόθυμοι με τα φερέφωνα τους, να το υπογράψουν το 2018, για να σε μετατρέψουν σε έρμαιο, επιχείρηση και ιδιοκτησία κάποιου που δεν είχε ποτέ καμιά σχέση με ότι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ταυτόχρονα με την υπογραφή, έσπευσαν να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στο νέο αφεντικό, το κράτος και τους μηχανισμούς του και να εναρμονιστούν όπως είπαν οι ίδιοι, με την κάρτα φιλάθλου και ότι άλλο τους επέβαλαν, καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και ανατρέποντας αποφάσεις του σωματείου που είχε ταχθεί ξεκάθαρα εναντίον μόλις πριν ένα χρόνο.

Ειδικά σήμερα, θα έπρεπε να κρύβονται από ντροπή κι όχι να έχουν το θράσος να μιλούν για τα 71 χρόνια ιστορίας, αυτοί που τα πούλησαν σε τιμή ευκαιρίας. Αυτοί που στην θέση του ΑΣΟΛ έβαλαν ένα ψευδεπίγραφο, κάτι ξένο και άγνωστο στο όνομα του, τους ιδρυτές του, τον κόσμο του.

Ξέρουν όμως ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτή η μέρα θα έρχεται πάντα σαν εφιάλτης γι αυτούς, για να θυμίζει τα δικά τους εγκλήματα. Ότι πρόδωσαν, οι ιδέες και αξίες που γέννησαν την επανάσταση του 1948 που ονομάστηκε ΟΜΟΝΟΙΑ, θα τους κυνηγά σαν φάντασμα ως την λευτεριά.

Αυτή η μέρα όμως θα έρχεται για να θυμίσει επίσης ποιοι είναι αυτοί που δεν υποτάχθηκαν, δεν συμβιβάστηκαν, αλλά κράτησαν τα λάβαρα ψηλά και τα ιδανικά ζωντανά, έχοντας σαν φάρο το ένδοξο 1948.

Να κοπούν τα χέρια σε όσους ατίμασαν την ιστορία Σου και παραποίησαν το ιερό σύμβολο και όνομα Σου.

Εμείς δώσαμε υπόσχεση και θα την κρατάμε μια ζωή γιατί όταν σε αγαπήσαμε ήμασταν παιδιά και τα παιδιά δεν ξεχνάνε ποτέ...

Χθες, σήμερα, για πάντα... ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΑ