ΜΗΝΥΜΑ οργανωμένων ΑΠΟΛΛΩΝΑ/ "Κύριοι ΕΣΕΙΣ ντροπιάσατε την ιστορία του συλλόγου μας"

ΜΗΝΥΜΑ οργανωμένων ΑΠΟΛΛΩΝΑ/ "Κύριοι ΕΣΕΙΣ ντροπιάσατε την ιστορία του συλλόγου μας"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 σημειώνει τα ακόλουθα...

"Αδερφέ Απολλωνίστα,

Ήδη για μας η χρονιά ξεκίνησε και μας βρίσκει και πάλι μακριά απο τα γήπεδα. Όλοι αυτοί που ευθύνονται για αυτήν την κατάντια, μας θέλουν με σκυμμένα κεφάλια και νομίζουν πως μας έχουν λυγίσει, νομίζουν πως μας έχουν σβήσει την φλόγα στην καρδιά. 

.......για κακή σας τύχη η φλόγα φουντώνει, το κεφάλι δεν σκύβει και αγώνας μας συνεχίζετε. ( Το μόνο που μπορείτε να λύγισετε είναι τα καλαμάκια απο τους φραπέδες που πίνετε στα γραφεία σας )

Οσο για τους φιλάθλους της ομάδας μας που έχουν γίνει ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ σε αυτό το γελοίο μέτρο τους καλούμε για τελευταία φορά να πετάξουν τις κάρτες τους, να γυρίσουν τις πλάτες στο ............. και να ενταχθούν στο πλευρό μας σε αυτον τον αγώνα για να επιστρέψουμε όλοι μαζί νικητές.

Και κάτι τελευταίο, επειδή μας την λέτε και πολλοί που την είδατε ξαφνικά οπαδάρες γιατί δεν βγάζουμε κάρτα σας λεμε μόνο αυτό, ΔΙΑΒΆΣΤΕ από μόνοι σας την ΙΣΤΟΡΊΑ του ΑΠΌΛΛΩΝΑ, μια ιστορία που είναι γεμάτη από ΑΓΏΝΕΣ, ΉΡΩΕΣ, ΜΆΧΕΣ, και εσείς υποκύψατε τόσο εύκολα μπροστά σε αυτούς τους..............

 Κύριοι ΕΣΕΙΣ ντροπιάσατε την ιστορία του συλλόγου μας.

Υ.Γ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ - ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΛΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Υ.Γ.1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Υ.Γ.2 WE ARE THE GRANDCHILDREN OF THE "TERRORISTS" 1954"

***Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκαν ορισμένες λέξεις που περιείχαν χαρακτηρισμούς.