ΘΥΡΑ 5: "Γερά με τσαμπουκά και εσείς με ένσταση και -7"

ΘΥΡΑ 5: "Γερά με τσαμπουκά και εσείς με ένσταση και -7"

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους της Πάφου ενόψει του αυριανού ματς απέναντι στην ΑΕΚ, με αναφορά στην περσινή υπόθεση και την ένσταση της ομάδας της Λάρνακας στο μεταξύ τους παιχνίδι...

Η ενημέρωση:

ΠΑΦΟΣ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ -7..

Καταρχάς καλούμε τα μέλη μας και τον κόσμο της ομάδας σε ένα ακόμη ΠΑΦΙΤΙΚΟ pre-game πάρτυ του ΣΥΦΙ απόψε η ώρα 20:00 στον σύνδεσμο μας (οδός: 1ης Απριλίου 3, πίσω από το Arabica cafe) με άφθονο φαγητό και ποτό για όλους και ατελείωτα συνθήματα μέχρι το πρωί..

Επίσης καλούμε τον κόσμο που δεν έχει γραφτεί ακόμη μέλος στο ΣΥΦΙ, να στηρίξουν τον σύνδεσμο μας με την εγγραφή τους. Με την εγγραφή μέλους στο ΣΥΦΙ τα μέλη μας δικαιούνται έκπτωση στις κάρτες διαρκείας της ομάδας μας!!

Περήφανε ΠΑΦΙΤΗ και οπαδέ της μεγάλης ιδέας με τον ΕΥΑΓΟΡΑ στο στήθος, αύριο η ώρα 19:00 είναι καθήκον όλων μας να γεμίσουμε το ΠΑΦΙΑΚΟ και να ραγίσουμε τα τσιμέντα με τον παλμό και την ένταση των λαρυγγιών μας.. Αύριο πρέπει ΟΛΟΙ μας 90 λεπτά να τραγουδάμε και να εμψυχώνουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την ΝΙΚΗ!!

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας με την σειρά τους είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν το καθήκον τους και θα δώσουν την ψυχή τους για να πετύχουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας!!

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ - ΘΥΡΑ 5

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ