Αγώνες κρας-τεστ στον Α Όμιλο

Αγώνες κρας-τεστ στον Α Όμιλο

Δράση στον Α’ Όμιλο υπάρχει την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη 20 και 21 Νοεμβρίου στο πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών.

Την Τετάρτη θα γίνουν οι αγώνες E.N.A.AΘ.- Αναγέννηση Δερύνειας που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον για τις θέσεις κορυφής και της πρωτοπόρου Lemesos Volleyball με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Την Πέμπτη θα γίνει ο αγώνας Μαραθώνας Κ.Β. – Δικέφαλος Γερίου. Αναλυτικά:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ε.Ν.Α.ΑΘ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Το ματς της αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 09 βαθμούς, αλλά οι Λεμεσιανές μετρούν 3 στα τρία χωρίς να χάσουν σετ, ενώ οι Δερυνειώτισσες σε τέσσερεις αγώνες έχουν ρεκόρ 3-1.

Η Ε.Ν.Α.ΑΘ θέλει άλλη μια νίκη με όπλο την έδρα της για να μείνει στο κυνήγι της πρωτιάς, απέναντι σε μια ανταγωνίστρια ομάδα. Η Αναγέννηση πάει στη Λεμεσό για το break αφού ο στόχος να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανόδου στον A’ Όμιλο περνά από νίκες σε ντέρμπι και δύσκολες έδρες.

Διαιτητές: I.Mιτσής – Σ. Σταύρου

Σημειωτής: Δ. Πέτρου

Ώρα έναρξης: 20:00

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ

Tην ευκαιρία για νέα νίκη έχει στην έδρα της η Lemesos Volleyball απέναντι στον εκ των ουραγών του Α’ Ομίλου Αχιλλέα Καϊμακλίου. Οι «ροζ» μετρούν το απόλυτο σε τέσσερεις αγώνες χάνοντας μόνο ένα σετ. Το στοίχημα είναι να αποδώσουν καλό βόλεϊ απέναντι στο φιλότιμο Αχιλλέα και να συνεχίσουν νικηφόρα.

Οι Καϊμακλιώτισσες που έχουν το ακριβώς αντίθετο ρεκόρ 0-4 ήττες και 1-12 σετ θα πάνε στη Λεμεσό για να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό  για να φανούν ανταγωνιστικές και ότι βγει.

Διαιτητές: Γ. Παύλου – Π. Καυκαλιάς

Σημειωτές: Ε. Ευαγγελίδου

Ώρα έναρξης: 20:00

ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ: MΑΡΑΘΩΝΑΣ Κ.Β. – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ (Πέμπτη 21 Νοεμβρίου)

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον Α’ Όμιλο. Μαραθώνας Κ.Β. και Δικέφαλος Γερίου δείχνουν ισοδύναμες με 06 βαθμούς στο ενεργητικό τους, αλλά ο Δικέφαλος μετρά μόνο τρεις αγώνες, ενώ ο Μαραθώνας πέντε.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ξεφύγουν βλέποντας πιο ψηλά. Οι «κιτρινόμαυρες» που έχουν ισχυρή ομάδα επιστρέφουν στη δράση και θέλουν διπλό ψυχολογίας και ουσίας.

Διαιτητές: Σ. Καρκίδης – Χ. Αλεξάνδρου

Σημειωτής: E. Παστελλή

Βαθμολογία

Lemesos Volleyball (12-01) 4 αγ. 12
Ε.Ν.Α.ΑΘ (09-00) 3 αγ. 09
Αναγέννηση Δερ. (10-04) 4 αγ. 09
Δικέφαλος Γερ. (06-04) 3 αγ. 06
Μαραθώνας Κ.Β. (07-10) 5 αγ.06
Αχιλλέας Καϊμακλίου (01-12) 4 αγ. 00
Εθνικός Λατσιών (01-15) 5 αγ. 00
Για τον Β’ Όμιλο θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 ο αγώνας Άρης Πολεμίου – Ροτσίδης Μάμμαρι στις 20:00  στο Γυμνάσιο Πολεμίου με τον Άρη να παρουσιάζεται φαβορί του αγώνα.

Διαιτητές: A. Πηλέα – Σ. Χατζηχριστοδούλου

Σημειωτής: N. Φλουρή

Από ΚΟΠΕ