Οι λύσεις για τα δυο άκρα

Νούνες και Χατζηθεοδωρίδης έχουν πάρει προβάδισμα για τη θέση στο δεξί και αριστερό άκρο της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Την Κυριακή το μεσημέρι (15:00, NOVA) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γιόχανσον και Ινσούα και ψάχνει τους αντικαταστάτες των δύο ακραίων μπακ.

Ο 50χρονος τεχνικός τις προηγούμενες μέρες έκανε κάποιες δοκιμές και πιθανότατα στην προπόνηση του Σαββάτου θα δείξει τις τελικές του επιλογές καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής οι πράσινοι χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν διπλό.


Βέβαια ο Έλληνας προπονητής έχει δείξει πως έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του και απλά μένει να ξεκαθαρίσει ποιοι δύο θα πάρουν τελικά το χρίσμα. Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και συγκεκριμένα οι Νούνες - Αποστολάκης για το δεξί άκρο και Χατζηθεοδωρίδης - Ζαγαρίτης για το αριστερό.

Στο δεξί άκρο ελαφρύ προβάδισμα έχει πάρει ο Πορτογάλος μπακ έναντι του Αποστολάκη ο οποίος όμως έχει κάποιες πιθανότητες ώστε να βρεθεί αυτός στα δεξιά.

Στο αριστερό άκρο, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη καθώς η λύση του Βασίλη Ζαγαρίτη συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή λίγες πιθανότητες. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα αμετάβλητη παρέμεινε η λίστα των προβλημάτων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Ματίας Γιόχανσον έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης ακολούθησε θεραπεία. Στην προπόνηση δεν μετείχαν και οι Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Βαγιαννίδης που γυμνάζονταν με την πρώτη ομάδα τις προηγούμενες μέρες.

Αντίθετα κανονικά πήραν μέρος την Παρασκευή στην προπόνηση οι Μπουζούκης, Πούγγουρας και Χατζηθεοδωρίδης οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία και την Παρασκευή το πρωί ορίστηκαν στο Λιτόχωρο και εν συνεχεία πήραν άδεια.

Πηγή: sports24.gr