Τρεις νίκες, αλλιώς δύσκολα τα play off

Τρεις νίκες, αλλιώς δύσκολα τα play off

Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει έναν στόχο την είσοδο στα play off και για να τον πετύχουν χρειάζονται τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη έχει δημιουργήσει ικανοποίηση στον κόσμο, διότι ο αρχηγός έμεινε και έρχονται και άλλες ανανεώσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει έναν στόχο. Να πετύχει τρεις νίκες στα συνεχόμενα παιχνίδια, που ακολουθούν.

Ο Γιώργος Δώνης είναι από τους προπονητές , που θέλει οι παίκτες του να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό το έχει περάσει στην ομάδα. Εδώ, που έχουν φθάσει τα πράγματα, όμως και με την δεδομένη αδυναμία του Παναθηναϊκού να πάρει νίκες στα μικρομεσαία παιχνίδια δεν γίνεται να μην βλέπει λίγο πιο μπροστά.

Ηδη η εξάδα, που σημαίνει play off, απέχει τρεις βαθμούς. Δεν είναι πολλοί, αλλά δεν είναι και λίγοι με βάση , ότι φέτος το πρωτάθλημα έχει τέσσερις αγωνιστικές λιγότερες. Αρα ότι βαθμοί χάνονται δύσκολα αναπληρώνονται.

Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει έναν στόχο. Δημόσια δεν το λένε, αλλά εσωτερικά στο Κορωπί το λένε, διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Στα επόμενα τρία παιχνίδια πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει τρεις νίκες και να πάρει 9 βαθμούς. Ότι λιγότερο πάρει θα δυσκολέψει πολύ η είσοδός του στα play off. H ομάδα μετά τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, παίζει με τον Βόλο εκτός και υποδέχεται την Λαμία.

 Είναι ιδανική η σειρά των αγώνων ,για να μπορέσει η ομάδα να αναρριχηθεί στην βαθμολογία και να μπει στην εξάδα. Είναι θέμα γοήτρου, είναι θέμα πρεστίζ και το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Αν δεν παίξουν στα play off θα είναι μεγάλη αποτυχία. Στο Κορωπί, λοιπόν, αυτό λένε. Είναι υποχρέωση να κάνουν τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια, που έρχονται.

ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΚ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το νέο της αποστολής του αγώνα με τον Αστέρα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεται εντός ο Μπεκ. Εχει κάνει προπονήσεις όλη την εβδομάδα, δεν έχει νιώσει ενοχλήσεις, όλοι ελπίζουν να μην συμβεί κανένα απρόοπτο σήμερα και αύριο και αν προπονηθεί κανονικά ο Δανός θα είναι στην αποστολή.

sport24.gr