ΘΥΡΑ 9: "Αυτοί που έδιωξαν τους οργανωμένους είναι ίδιοι..."

ΘΥΡΑ 9: "Αυτοί που έδιωξαν τους οργανωμένους είναι ίδιοι..."

Ανακοίνωση από τη Θύρα 9 έπειτα από την απόφαση για συνέχιση των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ... 

Ξανά αγωνιστική δράση μετά τα τραγελαφικά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας με όλα όσα συνέβηκαν και με την αναβολή της αγωνιστικής σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτοί που δηλώνουν περιχαρής ότι έδιωξαν τους οργανωμένους από τα γήπεδα με την κάρτα οπαδού, στην πραγματικότητα οι ίδιοι με τις μεθοδεύσεις τους, τα στημένα παιχνίδια, την διαφθορά παραγόντων, την ξεκάθαρη εμπλοκή κράτους και παρακράτους σαν μια μαφία που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, απομακρύνουν τους πάντες από τα γήπεδα και καθιστούν το άθλημα στην Κύπρο ως το πλέον αναξιόπιστο.

Εμείς που οικοδομούμε ένα σωματείο που οι αρχές και τα ιδανικά του στρέφονται ενάντια σε όλη αυτή την σαπίλα που κυριαρχεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο των ομάδων-εταιριών που ελέγχονται από επιχειρηματικές και πολιτικές ελίτ, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα άλλο αθλητισμό, ένα άλλο κόσμο. Γι αυτό και στοχεύουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε ώστε ο ΛΑΟΣ να ανατρέψει αυτή την σαθρή κατάσταση και όσους εγκληματούν εις βάρος του ποδοσφαίρου.

Καλούμε τον κόσμο μας την Κυριακή να κατακλύσει το γήπεδο στον σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ώστε να δώσει την ώθηση για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και να εδραιώσουμε την θέση μας στην κορυφή, αλλά και να διατρανώσουμε την αποφασιστικότητα μας να πολεμήσουμε σαν οπαδοί ενάντια σε ότι κουρελιάζει τα όνειρα μας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ - Δύο χρόνια μακριά μας, μα πάντα στην καρδιά μας. Αδελφέ Ηρακλή συνέχισε να τραγούδας και να κρατάς τα λάβαρα μας ψηλά από τον καταπράσινο παράδεισο.