Πολύ καλή εμφάνιση στο 4ο Κύπελλο Ακρόπολης από τον Σύλλογο Taekwondo Σύρου

Πρώτη η Παντελή Μαίρη στην κατηγορία της

  • Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 17 Απρ. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής βρέθηκε ο Σύλλογος Taekwondo  Σύρου όπου συμμετείχε στο 4ο Κύπελλο Ακρόπολης. Οι αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες ήταν 1471 συνολικά από 187 Συλλόγους.

Τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Σύρου εκπροσώπησαν 2 αθλητές, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Δημήτρη Μαντζανάρη. Συγκεκριμένα, στο αγωνιστικό Πρωτάθλημα (Kyorugi) αγωνίστηκαν οι Παντελή Μαίρη (Κορασίδων 2008 Μαύρη Ζώνη) και Ρούσσος Γιώργος (Παίδων 2007 Έγχρωμη Ζώνη -37 kg).

Οι αθλητές της Σύρου επέστρεψαν στην βάσης τους μετά τους αγώνες έχοντας αποκτήσει ένα χρυσό μετάλλιο με την Παντελή Μαίρη στο Αγωνιστικό Πρωτάθλημα ενώ ο Ρούσσος Γεώργιος αγωνιστικέ  με  βελτιωμένη εικόνα και απέκτησε σημαντική εμπειρία για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Συλλόγου μέσα από ανακοίνωση ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo και την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος για τη φιλοξενία τους, στους αγώνες και τους συγχαίρει για την άψογη διοργάνωσή τους. Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς οι οποίοι είναι δίπλα στον Σύλλογο και στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.  

Ετικέτες: