Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Α.Ο. Ερμούπολης

Ο Α.Ο. Ερμούπολης κατέκτησε την τρίτη (3η) θέση στο final four των παίδων, μετά τη νίκη της επί των Φαναριών με 72-55.

Οι νεαροί αθλητές του Ανδρέα Μαύρου αν και ηττήθηκαν στον ημιτελικό απέναντι στο συγκρότημα της Νάξου έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν τη νίκη και μία θέση στο βάθρο. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό κι από τις δύο ομάδες και ταυτόχρονα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Η Ερμούπολη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και να κρατήσει μία διαφορά γύρο στους επτά (7) πόντους. Η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε αφού υπήρξε η απόλυτη ισορροπία και Ερμούπολης και Φανάρια πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους Συριανού να προηγούνται με επτά (7) πόντους 34-27. Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε καθώς οι αθλητές του Ανδρέα Μαύρου έδειξαν πως έλεγχαν την αναμέτρησης και πως δεν θα δυσκολευόντουσαν απέναντι στους Ναξιώτες. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Α.Ο. Ερμούπολης στο +10 (49-39) και η τέταρτη περίοδο άνηκε εξ ολοκλήρου στους Συριανούς που ανέβασαν τη διαφορά στο +17 (72-55).

Α.Ο. Ερμούπολης – Φανάρια 72-55

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος, Σκούτας, Σέλληνας

Δεκάλεπτα: 23-14, 34-27 (ημίχρονο), 49-39, 72-55

ΑΟ Ερμούπολης (Ανδ. Μαύρος): Κουντούρης, Μανανάς 16, Σιγάλας 14, Παλαιολόγος, Αραμπατζόγλου 9, Τσικουδής, Ξαγοράρης 3, Ζούμπερης 4, Καλογρίδης 16, Βαρθαλίτης, Νικολακόπουλος, Γουσγουνέλης 10.

ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (Παν. Αθανασιάδης): Μαργαρίτης, Τσελέντης, Παπανικολάου 5, Γκιόργκα, Βασιλάκης, Σεϊντίνι 22, Δόκλης 4, Τσακωνιάτης 10, Λεγάκης 2, Τελόπουλος, Χιλάι 12, Χίλα.