Οι έφηβοι του Ανδρέα Μαύρου έφτασαν σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα

Νίκη με 49-113 της Ερμούπολης επί του Άρη

Μία ακόμη μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσαν οι έφηβοι της Ερμούπολης, οι οποίοι επικράτησαν με 49-113 του Άρη Σύρου.

Το παιχνίδι είχε πολλές ωραίες φάσεις κάτω από τις δύο ρακέτες καθώς τόσο ο Άρης Σύρου όσο και η Ερμούπολη έχουν ανέβει ποιοτικά. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μαύρος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του, καθώς του θέλει σε ετοιμότητα. Από την άλλη πλευρά οι έφηβοι του Αντώνη Βαραθλίτη έδειξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και με την κατάλληλη καθοδήγηση θα πάνε ακόμη καλύτερα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι καθώς θέλησαν να «καθαρίσουν» το ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά και να μην δώσουν ελπίδες στον Άρη. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την Ερμούπολη να είναι μπροστά στο σκορ με 14-35 κι από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε. Οι αθλητές του Ανδρέα Μαύρου είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφτασαν στη νίκη χαρίζοντας όπως αναφέρουμε παραπάνω ωραίες φάσεις κάτω από τη ρακέτα, αλλά και τους φίλους του μπάσκετ να χειροκροτούν για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι παίκτες.

Άρης Σύρου – Α.Ο. Ερμούπολης 49-113

Διαιτητές: Μπιστιντζάνος, Ξευγένη

Δεκάλεπτα: 14-35, 25-73 (ημίχρονο), 34-93, 49-113

Άρης Σύρου ΕΑΟ (Αντ. Βαρθαλίτης): Κοπανιτσάνος 5, Κολσούζογλου, Πλούμπι, Νταβελάκης 2, Κωνσταντίνου 22 (2), Καρυστινός 2, Κάπελλας, Τομαής, Λούβαρης 4, Δάσκος 14.

ΑΟ Ερμούπολης (Ανδ. Μαύρος): Μαρουδιάς 3 (1), Σιγάλας 32 (3), Ζούμπερης, Σαμψωνίδης 19 (1), Νικολακόπουλος 7 (1), Βελούδος 3 (1), Μάνης 1, Τομαής 42 (7), Καλογρίδης 3 (1), Ρούσσος 1, Ξαγοράρης 2.