Το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου επικράτησε με 4-1 της Σάμου και πλέον βρίσκεται κοντά στην πρόκριση

Το δύο στα δύο έκαναν οι νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων

  • Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιαν. 2019 - 20:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά προεπιλογής των Εθνικών ομάδων, πέτυχαν οι νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής οι παίκτες του Γιώργου Μοστράτου νίκησαν με 4-1 της αντίστοιχη Ένωση της Σάμου.

Τα εύκολα… δύσκολα έκαναν οι Κυκλαδίτες, καθώς τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην μαχητική Σάμο, η οποία σε κανένα σημείο του ματς δεν τα παράτησε. Μάλιστα όταν βρέθηκε με 1-0 πίσω στο σκορ, πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε με το εντυπωσιακό τέρμα του Τριτσιώνη. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του κ. Μοστράτου ανέβασαν την απόδοσή τους, αφού δεν ήθελαν να χάσουν βαθμούς και μέσα σε τέσσερα λεπτά από το 52’ έως και το 56’ πήραν διαφορά… ασφαλείας.

Με τη νίκη αυτή η Ένωση των Κυκλάδων έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς από τον όμιλο αυτόν θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

4' μεγάλη ευκαιρία για την ΕΠΣ Κυκλάδων με την κεφαλιά του Σαρρή, έπειτα την προσπάθεια του Γκούφα και την απόκρουση του Καμίλη.

5' με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Σαρρής προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Καμίλη

 13' με υπερένταση ο Καμίλης στο σουτ του Σαρρή, έπειτα το γύρισμα του Διακογιάννη.

15' ο γκολκίπερ της Σάμου κράτησε για μία ακόμη το… μηδέν μετά την κεφαλιά του Παπά στην σέντρα του Ευμορφόπουλου.

17'  μία ακόμη καλή στιγμή για τους Κυκλαδίτες με το ψαλίδι του Ευμορφόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.

18 οι Σαμιώτες με το σουτ του Κούβαρη είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι.

27’ ο Καμίλησε χωρίς πρόβλημα στο σουτ του Κούβαρη.

30’ ο Σαρρής μετά από ατομική ενέργεια μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΕΠΣ Κυκλάδων 1-0.

32’ άουτ η μπάλα στο σουτ του Σεχάι.

35’ ο Καλύμης με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε τη μπάλα μετά το σουτ του Ευμορφόπουλου και την πάσα του Μανδηλαρά.

48’ ο Τριτσιώνης με σουτ νίκησε τον Πανταζή με ένα πολύ όμορφο σουτ και η Σάμος έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

52’ ο Μανδηλαράς με σέντρα βρήκε τον Διακογιάννη και με πλασέ ο δεύτερος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα των Κυκλάδων (2-1).

56’ ο Σαρρής με σουτ μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Γκούφα έκανε το 3-1.

58’ ο Σκιαδάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ καθώς βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ της Σάμου, όμως ο Καμίλης με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα.

71’ ο Σαρρής μετά την πάσα του Γκούφα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ΕΠΣ Κυκλάδων και ταυτόχρονα σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.

ΕΠΣ ΚΥΚΑΛΔΩΝ (Γιώργος Μοστράτος) Πανταζής, Μανδηλαράς, Πάπα, Κρεμμύδας, Γαληνος (68' Καραβέλας), Σκιαδάς (74 Ξυδάκης), Διακογιάννης (68' Γουρνάς), Ευμορφόπουλος (48' Σιμόπουλος), Σαρρής, Λέκκας (74' Καλαβρός), Γκούφας.

ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ (Κώστας Λασπιάς) Καμίλης (63' Τσατσάκης), Αργύρης, Βαλλής (50' Γεράκης), Σταμέλος, Χατζηανδρέου, Καρνάβας (64' Ψαρρός), Κούβαρης, Σεχαι, Τριτσινιώτης, Κοχυλλας, Φουκας (55 Μανωλιός)

 

 

 

 

Ξέσπασαν πάνω στην… Σάμο οι παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Επιθετικός μονόλογος για την Μικτή των Κυκλάδων, καθώς επικράτησε για τη δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά προεπιλογής των Εθνικών ομάδων με 8-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Σάμου. Οι παίδες του κ. Μοστράτου μετά την ήττα από τα Δωδεκάνησα με 3-2, ήθελαν μία ευρεία νίκη απέναντι στη Σάμο ώστε να ανέβουν ψυχολογικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σκορ από μόνο του δείχνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης αφού η ομάδα των Κυκλάδων είναι καθολική υπεροχή. Από την αρχή οι αθλητές του κ. Μοστράτου επέβαλαν τον ρυθμό τους, σημείωσαν οκτώ τέρματα και δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες. Από την πλευρά της η Σάμος προσπάθησε να μείνει μέσα στο παιχνίδι, όμως παραδόθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

3'  με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε το ματς καθώς στην πρώτη καλή στιγμή μπροστά στην ρστία της Σάμου, οι Κυκλαδίτες με τον Κάτρη έπειτα τη σέντρα του Μακρυωνίτη άνοιξα το σκορ (1-0).

10’ ο Γαλαννόπουλος πήρε την επαναφορά, μετά το δοκάρι στο σουτ του Ορφανού κι έκανε το σκορ 2-0.

11’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Μακρυωνίτη.

12’ ο Μαλές με ωραία επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του μετά το σουτ του Κάτρη.

13’ Ο Κάτρης πίεσε κι έκλεψε τη μπάλα και με ωραία ασίστ βρήκε τον Γιαννακόπουλο ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

15’ μεγάλη ευκαιρία για τους Κυκλαδίτες με την κεφαλιά του Γιαννακόπουλου να σταματά στο δοκάρι του Μαλέ.

25’ άουτ πέρασε το σουτ του Καρλά.

34’ ο Γιαννακόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

38’ δύσκολα ο Μαλές στο σουτ του Φιλλιπούση.

48’ ο Μαλές με υπερένταση απόκρουσε την προβολή του Κουρέντα, έπειτα την σέντρα του Μακρυωνίτη.

49’ ο Φιλλιπούσης από κοντά έκανε το 4-0.

51’ ο Λέκκας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση μέσα στην περιοχή της Σάμου και με πλασέ έκανε το 5-0.

53’ νέο τέρμα για της ΕΠΣ Κυκλάδων με το σουτ του Μακρυωνίτη να καταλήγει στα δίχτυα του Μαλέ, κάνοντας το 6-0.

67’ ο Ορφανός με σουτ το 7-0.

68’ ο Βαμβακούσης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 8-0 για την ομάδα των Κυκλάδων.

Διαιτητής ήταν ο Βλουτέλης με βοηθούς τον Μοσχάτο και την Μπάλιαγκα.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γιώργος Μοστράτος) Ξαγοράρης (53' Ρουμελιωτης), Κυρίτσης (36' Ζουγανέλης) Ορφανός, Ψαρράς, Φέγγης, Βαμβακούσης (53' Μαθιάσος), Μακρυωνίτης (53 Γιουλαι), Φιλιππούσης, Γιαννακόπουλος (46' Κουρέντα), Κάτρης (36' Λέκκας), Παντελαίος.

ΕΠΣ Σάμου (Κώστας Λασπιάς) Μαλές, Καρράς (55' Χαντες) , Καρβέλης (55' Στρατής), Γεράκης, Παπακώστας, Αλμέτα, Μανάι, Κάρλας, Σπανός (36' Πλακίδας (43' Κουκουράβας)), Σάββας, Καμιλης (43' Λειβαδάρας).

 

 

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

ΕΠΣ Λέσβου και ΕΠΣ Χίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μετά το μεταξύ τους 1-1 στο γήπεδο της Άνω Σύρου το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν και  πολύ κοντά τόσο η Χίος όσο και η Λέσβος. Αγωνιστικά το ματς ήταν μέτριο και το δεύτερο μέρος να είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο. Με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές και από ένα γκολ. Η Χίος προηγήθηκε στο σκορ στο 52’ με τον Δόλωμα, για να ισοφαρίσει ο Λαγός στο 69’ σε 1-1.

Ενώ λίγα λεπτά πριν οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά το διαγώνιο σουτ του Γεωργάκη.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ

 

4’ ο Λαγός από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΤΖώρτζη.

5’ φάουλ του Τελωνιάκη στα χέρια του Τζώρτζη η μπάλα.

7’ άουτ το φάουλ του Αλεξόπουλου.

11’ μεγάλη ευκαιρία για την Χίο με τον Μανωλιά, έπειτα την σέντρα του Μεργέ, ο Βάιος με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

20’ νέα ευκαιρία για την Χίο με τον Μαργώνη, καθώς η μπάλα στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

23’ εκτός τελικής γραμμής η μπάλα στο σουτ του Κοκιούση.

40’ ο Μαργώνης μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Βάιος την τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλε με τα πόδια.

44’ με υπερένταση ο Τζώρτζης την κεφαλιά του Δεσποτέλλη.

45’ στα χέρια του Βάιου η μπάλα μετά το σουτ του Μεργέ.

49’ σε κόρνερ έδιωξε ο γκολκίπερ της Λέσβου μετά το σουτ του Τζαφέρι.

50’ γυριστό σουτ από τον Αντωνίου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάιου.

52’ ο Δόλωμας με κεφαλιά νίκησε τους πάντες στον αέρα και έστειλε τη μπάλα στια δίχτυα της Λέσβου για το 0-1.

59’ άουτ πέρασε το σουτ του Μαργώνη.

64’ τεράστια ευκαιρία για την Λέσβο με το διαγώνιο σουτ του Γεωργάκη, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τζώρτζη.

69’ ο Λαγός με προβολή νίκησε τον γκολκίπερ και τους αμυντικούς της Χίου και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΕΠΣ Λέσβου (Γ. Κομνηνός): Βάιος, Κλειδαράς (36’ Δεσποτέλης), Κοκιούσης, Καπάι, Τσερδάνης, Μαριόλας (58’ Τράικο), Λιτσολάρι (36’ Γεωργάκης), Καραγιάννης (51’ Ατζέμης), Πιτσιλαδής, Τελωνιάκης, Λαγός.

ΕΠΣ Χίου (Δ. Ντούλης): Τζώτρτζης, Καραπιπέρης, Δόλωμας, Σελάμι, Μουτάφης, Αντωνίου, Μανωλιάς (36’ Καραμούζος,), Αλεξόπουλος, Μαργώνης (61’ Μονιώδης), Τζαφέρι, Μεργές.

 

 

Ξεκίνημα με νίκη για τους νέους της ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων ξεκίνησαν με τον τρόπου που έκλεισαν την περσινή εκπληκτική τους πορεία, δηλαδή με νίκη, καθώς επικράτησαν της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων με 1-2. Οι αθλητές του Γιώργου Μοστράτου έδειξαν χαρακτήρα νικητή, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησαν και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο πρώτο τους τρίποντο στο τουρνουά.

Από την πλευρά τους τα Δωδεκάνησα όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαν να είχαν μάλιστα να είχαν προηγηθεί και στο σκορ μετά το 1-1, καθώς είχαν το ρου της αναμέτρησης, όμως οι Κυκλάδες κράτησαν στην άμυνα και στο φινάλε πήραν χάρη στην κεφαλιά του Σιμόπουλου τη νίκη.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

 

6' ο Ευμερφόπουκλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ηλίου και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και με τον τρόπο αυτών οι Κυκλαδίτες άνοιξαν το σκορ 0-1.

11' άουτ πέρασε το σουτ του Κοντού.

12΄ο Πανταζής με δυσκολία απέκρουσε το σουτ του Αναγνώστου.

25' ο Γαληνός έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος στο σουτ του Αναγνώστου και εξουδετερωμένο τον Πανταζή.

46’ ο Σαρρής με ψυλοκρεμαστό σουτ είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2, όμως κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε κοντά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

50’ ο Κολάι με πλασέ έπειτα την ασίστ του Κουντού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.

54’ τεράστια ευκαιρία για τους Δωδεκανήσιους με τον Κολάι, έπειτα την σέντρα από τα αριστερά του Χατζηκυριάκου.

55’ ο Ξυδάκης που βρέθηκε μετά την πάσα του Γκούφα σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να κάνει σταματήσει όπως θα ήθελε τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

61’ άουτ πέρασε το σουτ του Χότζα.

62’ ο Σαρρής από κοντά έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2 μετά τη σέντρα του Γκούφα.

64’ άουτ πέρασε τη μπάλα μετά το απευθείας φάουλ του Χριστόπουλου.

66’ ο Πανταζής χωρίς πρόβλημα μάζεψε τη μπάλα έπειτα το σουτ του Χότζα.

67’ ο Χότζα με σουτ έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, έπειτα την ωραία πάσα του Ρουτζιέρη.

81’ ο Σιμόπουλος με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Γκούφα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 και τους Κυκλαδίτες να ξεκινούν με νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο το τουρνουά των Ενώσεων.

Διαιτητής ο Βλουτέλης με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Αβραμίδη.

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Γιώργος Τριχιάς): Ηλιός, Ζερβός (72' Κορνάρος), Παπασταματίου (60' λ.τρ. Σαλπιγκτίδης), Σταματούλας, Καραμανώλης, Κότζα, Κοντος, Μαγουλιάς, Ρουτζιέρης, Αναγνώστου (53' Χατζηκυριάκος), Κολάι (72' Συρίμης). 

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Γιώργος Μοστράτος) Πανταζής, Μανδηλαράς, Πάπα, Κρεμμύδας, Γαληνός, Σκιαδάς, Διακογιάννης (48' λ.τρ. Χριστόπουλος (70' Σιμόπουλος)), Ευμορφόπουλος (53' Ξυδάκης (70' Γουρνας)), Σαρρής, Λέκκας, Γκούφας.

 

 

Ήττα στην πρεμιέρα για τους παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Την ήττα με 3-2 γνώρισαν οι παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων από την αντίστοιχη των Δωδεκανήσων στην πρεμιέρα του τουρνουά των Ενώσεων που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Οι παίδες του Γιώργου Μοστράτου είχαν τις δικές τους… απαντήσεις στα δύο πρώτα τέρματα που δέχθηκαν αφού ισοφάρισαν ισάριθμές φορές, όμως δεν είχαν τις δυνάμεις να αντιδράσουν όταν τα Δωδεκάνησα έκαναν το 3-2. Ένα παιχνίδια αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να δείχνουν πολλές από τις αρετές τους, αλλά και ένα ματς το οποίο έδειξε πως τόσο τα Δωδεκάνησα όσο και οι Κυκλάδες είναι κοντά παικτικά.
 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

1' με τον καλύτερο ξεκίνησε το ματς των παίδων μεταξύ της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την αντίστοιχη των Κυκλάδων, καθώς ο Πιζανιάς με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με σουτ από κοντά έπειτα την πάσα του Κακάκιου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

14’ Ο Παντελαίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καλλιαρό και ισοφάρισε σε 1-1.

18’ καλή στιγμή για τους Κυκλαδίτες με το σουτ του Μακρυωνίτης, όμως ο Καλλιαρός με υπερένταση απέκρουσε τη μπάλα.

20’ σε κόρνερ κατέληξε η μπάλα μετά το σουτ του Φιλιππούση, κι αυτή να βρίσκει σε σώματα αμυντικών.

21’ ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στην εξέλιξη της φάσης και την εκτέλεση του κόρνερ καθώς η κεφαλιά που πήρε πέρασε άουτ.

30’ ο Πιζανιάς με ατομική ενέργεια καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

32’ σε κόρνερ κατέληξε η προσπάθεια του Σκαλέρη.

37’ η απάντηση για την ΕΠΣ Κυκλάδων δεν άργησε να έρθει καθώς ο Κάρτης με ωραίο σουτ μετά την σέντρα του Κυρίτση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

41’ ο Κακάκιος βρέθηκε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Γιουλάι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Ξαγοράρης όμως δεν νικήθηκε από τον Πιζάνια και στο σκορ παρέμεινε ως είχε.

44’ άουτ πέρασε η μπάλα μετά το φάουλ του Βαμβακούση.

63’ ο Κακάκιος με σουτ νίκησε τον Ξαγοράρη και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Θεόδωρος Θεοδώρου) Καλλιαρός, Λέντζας, Σαββάκης, Υδραίου (37' Καρανικολαου), Πεταυράκης, Κέλογλου, Κακάκιος, Σκαλέρης (64' λ.τρ. Σαρηγιάννης) , Πιζανιάς, Σαββας (66' Γεωργαλλής), Ραμμος (66' Παπαχαραλάμπους).

Επίσης στον πάγκο ήταν: Τζέλος, Παπαχαραλάμπους.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Γιώργος Μοστράτος) Ξαγοράρης Π., Κυρίτσης, Γιουλάι (43' λ.τρ. Κουρέντα), Ψαράς, Φέγγης, Βαμβακούσης, Μαρκυωνίτης (45' Κουρέντα), Παντελαίος, Γιαννακόπουλος, Κάτρης (59' Λέκκας), Φιλιππούσης (59' Πετρας).

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ρουμελιώτης, Ζουγανέλης, Μαθιάσος.

 

 

Με το… δεξί οι παίδες της ΕΠΣ Λέσβου

Επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί οι παίδες της ΕΠΣ Λέσβου όπου και επικράτησαν με 1-4 της Σάμο στο ματς που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά προεπιλογής των Εθνικών ομάδων. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να δουν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος με του αθλητές του Κομήνου, να κάνουν τα εύκολα – δύσκολα, αλλά στο τέλος να παίρνουν μία νίκη με ευρύ σκορ. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως από την Ένωση της Μυτιλήνης και την Σάμο να βρίσκει την ευκαιρία να μειώσει προς στιγμήν σε 1-2. Από εκεί και πέρα οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάτησαν… γκάζι και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς. 

 

Το φιλμ του αγώνα

3’ μεγάλη ευκαιρία με τον Λαγό από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στο σουτ πέρασε άουτ.

4’ ο Ατζέμης από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ νίκησε τον Μαλλέ και άνοιξε το σκορ για την ΕΠΣ Λέσβου (0-1).

6’ με πλασέ του Κοκιούση έπειτα το φάουλ από τα δεξιά του Πιτσιλαδή οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2.

12’ άουτ πέρασε το σουτ του Μαριόλα.

14’ μία ακόμη καλή ευκαιρία για την Λέσβο με το σουτ του Λαγού από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε άουτ.

18’ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαλλέ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Πιτσιλαδή από πλεονεκτική θέση.

23’ άουτ πέρασε το σουτ του Δεσποτέλλη.

34’ στα χέρια του Μαλλέ η μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε ο Γεωργάκης.

38’ σωτήρια επέμβαση από τον Μαλλέ στο σουτ του Πιτσιλαδή από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

48’ μεγάλη ευκαιρία για την Λέσβο με τον Τράικο, ο οποίος βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή και έστειλε τη μπάλα άουτ.

52’ στα χέρια του Μαλλή η μπάλα μετά το σουτ από τον Τράικο.

55’ νέα χαμένη ευκαιρία από τον Τράικο, ο Μαλλές με υπερένταση έβγαλε τη μπάλα με τις γροθιές.

59’ η μπάλα στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Αλμετά έπειτα το φάουλ του Καρλά και η ΕΠΣ Σάμου μείωσε σε 1-2.

61’ ο Τελιωνιάτης με πλασέ έπειτα την ασίστ από τον Πιτσιλαδή από τα αριστερά της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-3.

65’ άουτ το σουτ του Πιτσιλαδή.

67’ ο Τελιωνιάτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για την ΕΠΣ Λέσβου.

 

ΕΠΣ Σάμου (Κώστας Λασπιάς): Μαλλές, Φουντούλης (10’ Καρράς), Καρβέλης (39’ Χαντές), Γεράκης, Παπακώστας, Αλμετά, Καμίλης (49’ Σπανός), Μανάϊ, Πλακίδας (49’ Κουκουράβας), Καρλάς, Καρούτσος (39’ Λειβαδάρας).

ΕΠΣ Λέσβου (Γιώργος Καμήνος): Βατός (67΄Χαλκοδαίμων), Δεσποτέλλης, Κοκιουσής, Καπάι, Τζερδάνης (50’ Τουμάνης), Λιτσολάρι (36’ Τράικο), Πιτσιλαδής (67’ Πολύμος), Μαριόλας (50’ Λαμπούκας), Γεωργάκης (36’ Καραγιάννης), Ατζέμης (Τελιωνιάτης 36’), Λαγός.