Ο πρωταθλητής Ευρώπης και νυν τεχνικός της Κ-20 της Εθνικής Ελλάδος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχιακό μέγαρο του νησιού

Στη Σύρο ο Αντώνης Νικοπολίδης

Στην Σύρο βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης και νυν προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κατηγορία Κ-20, Αντώνης Νικοπολίδης. Μάλιστα ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής μαζί με τις μικτές ομάδες των Ενώσεων που συμμετέχουν στο τουρνουά προεπιλογής των Εθνικών ομάδων, επισκέφθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι το Δημαρχιακό μέγαρο. 

Εκεί φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια ο κ. Νικοπολίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και μέλη της Ένωσης, βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, όπου τους περίμενε ο Γιώργος Μαραγκός. Μετά τις φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για τον λόγο επίσκεψής του στη Σύρο που δεν ήταν κι άλλος από τους αγώνες των Ενώσεων, ώστε να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές μέσα από τους αγώνες που θα παρακολουθήσει. Από τη συζήτηση μεταξύ των τριών ανδρών, ο κ. Νικοπολίδης αναφέρθηκε και στην σημαντικότητα των αγώνων αυτών, αλλά και στο πως μέσα από τη διαδικασία αυτή βγαίνουν πιο σωστοί και ολοκληρωμένοι άνθρωποι στην κοινωνία. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκός μετά το καλωσόρισμα αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου να σταθεί δίπλα στα Ερασιτεχνικά σωματεία, καθώς επίσης και τις ενέργειες που γίνονται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Τέλος, ο κ. Φρέρης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, αλλά και στην δυσκολία του Νομού με τις μετακινήσεις να είναι ένα μεγάλο… αγκάθι. Επίσης, τόνισε πως μέσα από τους αγώνες των Ενώσεων και τον τρόπο διεξαγωγής τους δίνεται η ευκαιρία τόσο στα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους όσο και στους προπονητές να δουν και να αξιολογήσουν τις ικανότητές τους.