Με διπλό τεχνικό δίδυμο θα προχωρήσουν και επίσημα τα τμήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων

Μπελεγρίνης και Γατσέλος οι… εκλεκτοί της ΕΠΣ Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Άκης Μπελεγρίνης και Βαγγέλης Γατσέλος είναι οι δύο… εκλεκτοί της ΕΠΣ Κυκλάδων και οι οποίοι θα αναλάβουν τις τύχες της Κ12 και Κ14 της Ένωσης. Στην… μετά Μοστράτου εποχή η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων θέλησε να δώσει το… χρίσμα σε δύο προπονητές σε αντίθεση με το παρελθόν που στην τεχνική ηγεσία ήταν μόνο ένας. Από εκεί και πέρα τόσο ο Μπελεγρίνης όσο και ο Γατσέλος είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA B και επιλέχθηκαν ανάμεσα σε μία… ντουζίνα τεχνικών που είχαν καταθέσει τα βιογραφικά τους στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Άκης Μπελεγρίνης βέβαια έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο κομμάτι της τεχνικής καθοδήγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πάγου. Μάλιστα το έργο του ήταν εμφανείς αφού τα νεαρά παιδιά του Πάγου έδειξαν έτοιμα να ενισχύσουν κάποια απ’ αυτά το ανδρικό τμήμα της ομάδας. Ο Γατσέλος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στους φίλους του ποδοσφαίρου της Σύρου από το πέρασμά του από τον Α.Ο. Σύρου έχει δείξει και ο ίδιος αρκετά θετικά δείγματα γραφής κι όλοι ελπίζουν οι δύο νέοι και ελπιδοφόροι προπονητές να συνεχίσουν το πολύ καλό έργο του προκάτοχού τους Γιώργου Μοστράτου. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως τα τμήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων  τα τελευταία χρόνια είχαν γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες και ιδιαίτερα την σεζόν 2017-18 όπου το τμήματα των νέων είχε φτάσει μέχρι και την τρίτη θέση της Πανελλήνιας κατάταξης.

Ο «Συριανός» πλέον Άκης Μπελεγρίνης θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Κ14 και στην επίβλεψή του θα έχει ποδοσφαιριστές από τα νησιά, Άνδρος, Τήνο, Μύκονο, Σύρο, Κύθνο, Σέρφι, Σίφνο και Μήλο. Από την άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Γατσέλος αναλαμβάνει την Κ12 και θα έχει υπό την ευθύνη του, τους ποδοσφαιριστές από τα νησιά των Νοτίων Κυκλάδων, όπως η Πάρος, η Νάξος, η Ίος και η Σαντορίνη. Ενώ, οι δύο τεχνικοί της ΕΠΣ Κυκλάδων θα έχουν άμεση συνεργασία, αφού ο ένας  θα αποτελεί άμεσο συνεργάτη του άλλου, τόσο στο κομμάτι των προπονήσεων όσο και στους αγώνες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων από την πλευρά του θέλησε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Μοστράτο για την συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές μεταξύ τους, αλλά και για τις επιτυχίες που σημείωσαν τα τμήματα της Ένωσης υπό την καθοδήγησή του. Ενώ στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την πρόσληψη του Άκη Μπελεγρίνη και του Βαγγέλη Γατσέλου, αλλά και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες και μία εποικοδομητική συνεργασία.  

 

Η ανακοίνωση του Πάγου για την πρόσληψη Μπελεγρίνη στο τεχνικό τιμ της ΕΠΣ Κυκλάδων.

«Με αφορμή της ανακοίνωση των νέων προπονητών στις μικτές μας ομάδες να ευχηθούμε στους Άκη Μπελεγρίνη και Βαγγέλη Γατζέλο καλή επιτυχία στο νέο του έργο. Ειδικότερα στον Άκη Μπελεγρίνη τον οποίο είχαμε την τιμή και την χαρά να έχουμε προπονητή στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, ο οποίος πέρα από ικανός προπονητής και πολύ καλό παιδί αποτελεί υπόδειγμα για κάθε αθλητή.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Μοστράτο για τη δουλειά του όλον αυτό τον καιρό και τις επιτυχίες που μας χάρισε ευχόμενοι τα καλύτερα».