Το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη αν και προηγήθηκε με 1-0 δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Πάρο μετά το 1-1 με την τοπική ομάδα

«Άφησε» δύο βαθμούς στην Πάρο η Μύκονος

  • Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2019 - 11:39
  • /   Eνημέρωση: 14 Οκτ. 2019 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Μύκονος άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Πάρο μετά το 1-1 στο γήπεδο της Παροικιάς με την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι αγωνιστικά ήταν μέτριο ποιοτικά με έναν πολύ αργό ρυθμό κι από τις δύο ομάδες. Η Μύκονος κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι με τον Καλογερά στο 28’ να δείχνει να ελέγχει το ματς, όμως σε μία φάση που χωρά πολύ συζήτηση στο 78’ ο Χύσκα έφερε το ματς στα ίσα. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα της Μυκόνου ενώ προηγείται στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με την Ελλάς στο κύπελλο όπου ως γνωστό στη συνέχεια το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι και τώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, που οι Μυκονιάτες με το… καλημέρα θα πρέπει να κυνηγούν τους αντιπάλους τους.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

 

15' ο Αμπντούλ με παράλληλη σέντρα έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας της Πάρου, όμως δεν βρέθηκε κανείς να την σπρώξει προς τα δίχτυα του Χαριστού.

16’ ο Χύσκα με σουτ από τα 35 περίπου μέτρα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηλιάδη.

24’ ο Καλογεράς μετά την σέντρα του Δημητρανόπουλους βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως ο γκολκίπερ των γηπεοδύχων βγήκε γρήγορα και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

28’ ο Καλογεράς μετά από ωραία κάθετη πάσα κατάφερε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Χαριστό και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Πάρου και να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό της Μυκόνου 0-1.

35’  ο Γιουρτζήδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχής της Μυκόνου, όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε σε κόρνερ.

38’ ο Δημητρανόπουλος βρήκε το Αμπντούλ ο οποίος έδωσε ακριβώς δίπλα του στον Σουλιόπουλο. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στο σουτ που επιχείρησε καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαριστού.

41’ ο Αμπντουλ έκλεψε αρχικά η μπάλα από παίκτη της ομάδας της Πάρου και στη συνέχεια με ατομική ενέργεθια βρέθηκε φάτσα με τον Χαριστό. Ο Γκολκίπερ της Πάρου με ωραίο τρόπο απέκρουσε τη μπάλα και κράτησε την ομάδα του μέσα στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

49’ άουτ πέρασε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καμπάση.

52’ ο Χαριστός με υπερένταση απέκρουσε το σουτ του Βαρουξή από πολύ καλό σημείο.

69’ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Τσόκα έξω από την μεγάλη περιοχή.

76’ ο Χύσκα πήρε τη μπάλα μετά από κάθετη πάσα βρέθηκε απέναντι στον Ηλιάδη και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μυκόνου φέρνοντας το ματς στα ίσια. Ο παίκτης ίσως να ξεκίνησε από θέση οφσάιντ με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για την φάση αυτή.

79’ ο Ηλιάδης έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα έπειτα την κεφαλιά του Γιουρτζίδη από το ύψος του πέναλτι.

81’ ο Δημητρανόπουλος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή έπειτα την πάσα του Αμπντουλ, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν όπως το ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαράνης με βοηθούς τους Ρούσσο και Γρυπάρη

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Πάπα, Ρέλλας, Μπέτσα, Καμπάσης, Σωτυρόπουλος (66' Τσόκα), Χύσκα (92' Σκιαδάς), Γαβαλάς (93' , Σαρρής, Γιαννούλης, Γιουρτζίδης

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ηλιάδης, Κουντουράς, Βαρουξής (69' Δήμας), Καρατζάς, Μπαλλής, Καρφαρίδης, Σουλιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Δημητρανόπουλος (81' Μπαϊρακτάρης), Ραζάκ, Καλογεράς (53' Δάρας)