Με αρκετά νέα παιδιά αγωνίσθηκε ο Α.Ο. Πάρου

Νίκησε την Πάρο και πέρασε στην επόμενη φάση η Άνω Μερά

Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Άνω Μερά μετά το 3-0 επί του νεανικού Α.Ο. Πάρου. Το συγκρότημα του Νίκου Κοτσοβού δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, καθώς η Πάρος θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, ώστε να πάρουν εμπειρίες απ’ αυτήν την αναμέτρηση. Η Άνω Μερά επικράτησε όπως αναφέρουμε παραπάνω με 3-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ζώτος (21), Ζυγκερίδης (40’) και Φερέιρα (79’).

Από την πλευρά της η ομάδα της Πάρου είχε ένα αρκετά καλό πρόσωπο σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα τα νεαρά παιδιά άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Έτσι, η Άνω Μερά θα αντιμετωπίσει την Ελλάς Σύρου σε ένα  παιχνίδια ιδιαίτερης σημασίας. Η ομάδα της Σύρου αν και βρίσκεται στην Β’ κατηγορία Κυκλάδων έχει ρόστερ που θα πρωταγωνιστούσε ακόμη και στην Α’. Έτσι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σπουδαία αναμέτρηση.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

 

6΄ άουτ πέρασε το σουτ του Ζυγκερίδη το οποίο ήταν υπό καλές προϋποθέσεις.

12’ σε κόρνερ έδιωξε ο Νίκας το σουτ του Ντατίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

19’ ο Λεσάι βρέθηκε σε… θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

21’ η Άνω μερά χάρη στο εύστοχο του σουτ Ζώτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι (1-0).

40’ ο Ζυγκερίδης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο… παραθυράκι του Νίκα, με τον γκολκίπερ της Πάρου να προσπαθεί να αποκρούσει, όμως η Άνω Μερά έκανε το 2-0.

44΄άουτ πέρασε το σουτ του Λεσάι μέσα από την μεγάλη περιοχή.

65’ ο Ζγουράτι προσπάθησε να νικήσει τον Νίκα, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

72’ μία ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Παλαιοπάνο μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νίκα.

79’ Ο Φερέιρα μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ομάδας της Πάρου, απέκτησε το πλεονέκτημα και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

82’ άουτ πέρασε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη.  

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Κουκά

Άνω Μερά (Νίκος Κωτσοβός): Χάμος, Ζώτος, Ξενάκης, Κωφοκώτσιος (46’ Καλαμάρης), Ντατίδης, Αχείμαστος, Μεζίνι, Λεσάι (46΄ Παλαιοπάνος), Ζυγκερίδης (70΄Καλαγκάνης), Σαββίδης (46΄ Φερέιρα), Σαλταμάρας.

Αναπληρωματικοί: Παλιούρας, Λέγκα, Σούλτσε.

ΑΟ Πάρου (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Νίκας, Πάπα (83΄ Καρποδίνης), Μπλάκα, Τσαντάνης, Μπέτσα, Ζγουράτι Α. (63΄Ζγουράτι Φ.), Χύσκα, Σκιαδάς, Σαρρής (87΄Ρούσσος), Γιαννούλης, Κούτσα (63΄Λουκής).

Αναπληρωματικός: Χανιώτης.