Το πρώτο εισιτήριο στην… ΕΠΣ Λέσβου

Η ΕΠΣ Λέσβου επικράτησε με 1-0 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και σημείωσε τη 3η της νίκη σε ισάριθμα ματς και έκλεισε μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Τα Δωδεκάνησα αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν από το παιχνίδι. Αρχικά στο 2’ ο Δεναξάς είχε ένα πολύ καλό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καραγιάννη (4’).  Από εκεί και πέρα ο Μουτσογιάννης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Γιάννου κι άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ΕΠΣ Λέσβου.  Ένα λεπτό αργότερα ο Πιπέρης στάθηκε άτυχος σε σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Λεμπέση.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για την ισοφάριση, όμως η Λέσβος έπαιξε υποδειγματική άμυνα και κράτησε το μηδέν με αποτέλεσμα να σημειώσει την τρίτης νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

ΕΠΣ Λέσβου: Λεμπέσης, Κυλινδράς, Σάκαλι, Τζάννης, Κυρίκης, Βουρλής, Κασός, Λικολάρι, Μουτσογιάννη (35' Κοντός), Ροϊδή (60' Μπινιάκου), Ανδριώτης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τράικος, Μαϊστράλης, Τζίμης, Δουβελάι, Νταλαμπίρα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Γιάννου, Καλογερά, Σαρηγιάννης, Κυρκτάμος, Βασιλείου, Μανίκαρος, Λεονταρόπουλος, Δεναξάς (46' Κανέλης), Πιπέρης (46' Φραγκονικόλας), Τούτσης, Καραγιάννης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σκουφάκης, Αποστολάκης, Θυριάκης, Βασιλότος, Χαρίτος