Μία ακόμη εκτός έδρας νίκη για τον Α.Ο. Πύργου

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων… σκαρφάλωσε ο Α.Ο. Πύργου μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 2-3 την Πάρο. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μάρπησσας καθώς το Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς είναι κλειστό λόγω εργασιών αντικατάστασης του τάπητα.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε δίκαια στη νίκη, αφού έδειξε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε λόγω της αποβολής του Γιουρτζίδη (δεύτερη κίτρινη) στο 45’.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

17’ ο Βουλγαράκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαριστό με το  πλασέ που επιχείρησε καθώς η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

22’ ο Καλαμάτας ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε χωρίς πρόβλημα το σουτ του Γιουρτζίδη.

32’ ο Κελίδης μετά την πάσα του Πολυκρέτη έκανε το 0-1 για τον Πύργο.

41’ άουτ πέρασε το σουτ του Χίσκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

45’ ο Γιουρτζίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια αφήνοντας την Πάρο με παίκτη λιγότερο.

50’ ο Φύτρος μετά την κεφαλιά πάσα του Ντεκίδη βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε σε σώματα αμυντιών.

54’ ο Κελίδης βρέθηκε απέναντι στο τέρμα με τον Χαριστό εξουδετερωμένο,  όμως ο Ρέλλας πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα την έδιωξε μακριά.

58’ άουτ πέρασε το σουτ του Σκιαδά.

61’ ο Ζγουράτη αν και βρέθηκε φάτσα με το τέρμα δεν κατάφερε να πιάσει την μπάλα στην προσπάθειά του, χάνοντας μία ακόμη καλή ευκαιρία για γκολ.

65’ ο Χίσκα στην επαναφορά της μπάλας έπειτα την προσπάθεια του Σκιαδά, κατάφερε να νικήσει τον Καλαμάτα και να φέρει το ματς στα ίσα (1-1), αν και η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

75’ ο Πύργος με τον Νομικό πήρε «κεφάλι» στο σκορ κάνοντας το 1-2, έπειτα το μακρινό σουτ που επιχείρησε. Ο Χαριστός είχε βγει μακριά από την εστία και του και παρά την προσπάθεια του δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του.

83’ ο Πολυκρέτης μετά από ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά τους κατάφερε να βάλει τις βάσει για τη νίκη γράφοντας το 1-3.

87’ ο Καμπάσης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Πάπα, Ρέλλας, Μπέτσα, Καμπάσης, Ζγουράτι (65΄ Τριανταφυλλίδης), Χίσκα, Γαβαλάς (65’Τσόκα), Σαρρής (83’ Κούτσα), Σκιαδάς (73’ Λουκής), Γιουρτζίδης.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ( Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Βρενάγκρ (68’ Κάτσος), Βουλγαράκης (90’ Πάγια), Νομικός Ε., Νομικός Ι., Δαβιλάς, Λύκος (86’ Πάγια), Κελίδης, Φύτρος Σολ., Ντεκίδης, Πολυκρέτης (91’ Ξαγοράρης).