Αμοργινό γλέντι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

  • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, 2016 - 06:22

Χριστουγεννιάτικη - Πρωτοχρονιάτικη εορτή στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων Αμοργού.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου προσέφεραν τοπικά εδέσματα - γλυκίσματα και ποτά, μουσική και ευχές για υγεία και «καλή χρονιά» στους γιατρούς , στους νοσηλευτές και σ' όλο το προσωπικό τουνοσοκομείου.

Η γιορτή αυτή ήταν το ελάχιστο «ευχαριστώ», που θα μπορούσαν να προσφέρουν  από την πλευρά τους οι κάτοικοι της  ακρητικής Αμοργού, για τις υπηρεσίες του ΓΝΑ και τη φροντίδα των γιατρών και νοσηλευτών προς τους νησιώτες.

Με τη νησιώτικη μουσική, τις ευχές και τα κεράσματα, οι Αμοργιανοί δημιούργησαν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους συνανθρώπους μας που είναι πάντα σε ετοιμότητα και προσφέρουν ότι πιο πολύτιμο υπάρχει– τη φροντίδα και την υγεία.

Από την πλευρά τους, το προσωπικό του ΓΝΑ εκδήλωσε ειλικρινές ενδιαφέρον και πολύ καλή διάθεση για συνεργασία και προσφορά των υπηρεσιών τους και στο μέλλον, και ευχαρίστησε για την γιορτή - έκπληξη .

Η συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε με τις ευχές για Καλή Χρονιά  και Υγεία, εκ μέρους του Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτριο Χατζηγεωργίου.