Ολοκληρώθηκε ο στολισμός στο ιστορικό κέντρο του νησιού από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Η Ερμούπολη καλωσορίζει τα Χριστούγεννα

Μία φωτεινή πόλη που περιμένει να υποδεχθεί τη “γέννηση” του Χριστού αντικρίζει ο κάθε κάτοικος της Σύρου όταν μεταβαίνει στην Ερμούπολη τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο στολισμός της έχει ολοκληρωθεί από τις δυνάμεις της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, η οδός Ελ. Βενιζέλου λάμπει... από τα φωτεινά αστέρια που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά από τα κτίριά της, όπως παρομοίως και ο πεζόδρομος, δηλαδή οι οδοί Θυμ. Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη. Επιπλέον, αρκετά παρόμοια φωτεινά αστέρια έχουν τοποθετηθεί στην οδό Σταματίου Πρωίου, ενώ τα βλέμματα των κατοίκων του νησιού προσελκύει η πλατεία Μιαούλη.

Εκτός από τα νέα στολίδια που τοποθετήθηκαν σε κάθε γωνιά της, το κέντρο της ιστορικής πλατείας φωτίζεται και από τον στολισμό των δέντρων και των φοινικοειδών, με αποτέλεσμα η Ερμούπολη να εντυπωσιάζει με τη σημερινή Χριστουγεννιάτικη εικόνα της.

Σημειώνεται πως, παρομοίως, στολίζεται και το παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης, χαρίζοντας νότες αισιοδοξίας την εορταστική περίοδο.

 

 

Ετικέτες: