Ευχαριστήρια επιστολή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σύρου

Χριστούγεννα: Ενθύμηση αλληλεγγύης για τον παλιό και τον καινούριο χρόνο

  • Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:34

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου ευχαριστεί θερμά τους δωρητές της, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, με διαχειριστή τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων Ελλάδος, τους Δικαστικούς Λειτουργούς Σύρου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου και τους λοιπούς ιδιώτες, δικηγόρους και μη, δωρητές της, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και άμεσα στο κάλεσμά της για οικονομική αρωγή στους σκοπούς της. 

 

Με τη συνδρομή τους συνέβαλαν ιδιαιτέρως στην διάθεση δωροεπιταγών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και την Κάριτας Σύρου, σε πολλές οικογένειες ανηλίκων που έχουν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων απαραίτητων ειδών καθημερινής χρήσης.

 

Εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες της στην Παιδική – Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Ρούσσου, τα μουσικά συγκροτήματα και τους λοιπούς συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης με τον τίτλο ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΦΤΕΡΑ, που διοργάνωσε στις 16.10.2019 στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, με σκοπό την κάλυψη από τα έσοδα αναγκών ανηλίκων και των οικογενειών τους που εποπτεύει, για την πρόθυμη αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη μουσική παράσταση, η οποία, επιθυμούμε να γνωρίζουν, κάνοντας τον απολογισμό του 2019,  ότι, πέραν της ψυχαγωγίας που μας χάρισε, συνετέλεσε σημαντικά στην δυνατότητα πολύπλευρης οικονομικής στήριξης εποπτευομένων από την Εταιρεία οικογενειών ανηλίκων. 

Ευχαριστεί ακόμη θερμά τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης για την πρόθυμη και διαρκή στήριξη των δράσεών της και, ιδιαιτέρως, για την δωρεάν παραχώρηση του θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πιο πάνω μουσική εκδήλωση τον περασμένο Οκτώβριο. 

Ευχόμαστε, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, να ξέρουμε και να μπορούμε να δίνουμε και να παίρνουμε τη βοήθεια ενός άλλου, όποτε την χρειάζεται, όποτε τη χρειαζόμαστε και να ενθυμούμαστε ότι «Πάντα φαίνεται αδύνατο, … μέχρι να γίνει»!