Υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής η κ. Σοφία Θεολογίτου

"Δηλώνω πάλι παρούσα για τις Κυκλάδες"

  • Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, 2019 - 11:14

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων την Αμοργό, ο τόπος αυτός με έμαθε να αγωνίζομαι και να διεκδικώ ίσες ευκαιρίες για όλους, οι Κυκλάδες και το Β. Αιγαίο με δίδαξαν ότι η πίστη και η συνέπεια στις αξίες είναι το υπέρτατο αγαθό και η καθημερινή δοκιμασία για συνέπεια σε αυτές η μεγαλύτερη ηθική δικαίωση για έναν ενεργό πολίτη.

Ευχαριστώ όλες και όλους , όσες και όσους με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την επιλογή να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής , το πολιτικό χώρο που εκφράζει τη σοσιαλδημοκρατία και έχει προσφέρει στον τόπο στην εμβάθυνση της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής και της προοπτικής της χώρας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου εθνικού προγράμματος για την ανάταξη της οικονομίας, τη μείωση της ανεργίας, τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, τη μη περαιτέρω περιστολή των ελευθεριών μας, την επιστροφή των νέων που αναζήτησαν καλύτερες ευκαιρίες στο εξωτερικό, της αξιοπρεπούς διαβίωσης, του σεβασμού του πολίτη στην επαφή με το κράτος, της εμβάθυνσης της δημοκρατίας, της ενδυνάμωσης των θεσμών και της επανάκτησης της αξιοπιστίας τους είναι το όραμα για το οποίο θα αγωνιστούμε!
Να είναι οι Κυκλάδες πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης, καινοτόμων δράσεων, αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας και πρότυπο παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες. Αξιοποίηση της τεχνολογίας σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και τη μείωση των ανισοτήτων λόγω της νησιωτικότητας, τόσο στο επίπεδο των υπηρεσιών του κράτους , στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας όσο και στη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ