Δήμος Μήλου

Η Μήλος προσεγγίζει με επιτυχία την Ινδική τουριστική αγορά

  • Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2018 - 10:26

Ως ανεξερεύνητος παράδεισος παρουσιάζεται στην ινδική αγορά η Μήλος με ένα εκπληκτικής αισθητικής video.

Δημιουργός του η δημοσιογράφος Devashree Sandhvi /THECRAZYINDIANFOODIE, που είχε φιλοξενηθεί στο νησί από το Δήμο στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού που οργανώθηκε από την MTC GROUP.

Πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς διαδικτυακών και έντυπων προβολών, που αναμένεται να ακολουθήσουν και που αποτυπώνει όλα όσα το κυκλαδίτικο νησί προσφέρει στον επισκέπτη του μέσα από τις αντιθέσεις του ορυκτού πλούτου, του ηφαιστειογενούς τοπίου, των γαστρονομικών ιδιαιτεροτήτων και των γραφικών χωριών και παραλιών.

Το επιβλητικό και ταυτόχρονα ειδυλλιακό σκηνικό του νησιού πρόκειται να αναδειχθεί στη συγκεκριμένη αγορά και με yoga events , όπως συμφωνήθηκε μεταξύ της εταιρίας συμβούλων του Δήμου με την ινδική “NAMASTE GREECE”.

Ο Δήμος Μήλου επιχειρεί εδώ και αρκετό διάστημα μια συστηματική προσέγγιση της Ινδίας με καθοριστικό, από πλευράς επαφών , το ταξίδι του Δημάρχου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη τον περασμένο Ιανουάριο όπου , στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης στο Μουμπάϊ, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με παράγοντες της τουριστικής αγοράς.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας δεδομένων και αναλύσεων YouGov ,που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, περίπου το ένα τρίτο των Ινδών πηγαίνει διακοπές κάθε χρόνο και το 64% συνδυάζει βουνά και παραλίες. Είναι δραστήριοι ταξιδιώτες με το 79% να αναζητά όλα όσα προσφέρει κάθε προορισμός και μόνο το 20% για απλές διακοπές χαλάρωσης.

Παρακάτω το link με το video της Ινδής δημοσιογράφου που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 33.000 views:

https://www.facebook.com/1607598279507040/posts/2142319829368213