Θερμές ευχαριστίες Δήμου Άνδρου στους συντελεστές της σπουδαίας γιορτής στο Γαύριο

  • Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:27
Μετά την τεράστια επιτυχία της Πανανδριακής γιορτής χαράς και προσφοράς στο Γαύριο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στην Άνδρο, ο Δήμος και οι αιρετοί εκπρόσωποί του αισθάνονται τη βαθύτατη ανάγκη να εκφράσουν τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλανστη διοργάνωσή της, καθώς και στον κόσμο που πλημμύρισε το λιμάνι του Γαυρίου και αγκάλιασε την όμορφη γιορτή. 
 
Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου, επισκεπτών και κατοίκων από κάθε γωνιά του νησιού, την περασμένη Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, στο λιμάνι του Γαυρίου. Gaurio8Οι μαθητές των σχολείων της Άνδρου μαζί με τις παιδικές χορωδίες, τον οργανισμό «Make-A-Wish» και τη Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου γέμισαν με χαμόγελα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες την ατμόσφαιρα. Μικροί και μεγάλοι έστειλαν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, κρεμώντας στο "Φωτεινό Καράβι του Γαυρίου" και υψώνοντας στον ουρανό της Άνδρου αμέτρητα αστέρια ευχών
 
Για τη βοήθεια και την προσφορά τους, που έπαιξε σημαντικό ρόλο και εν τέλει ήταν καθοριστική στη μεγάλη επιτυχία της Πανανδριακής γιορτής, οι διοργανωτές Δήμος Άνδρου(Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σουσούδης, Αντιδήμαρχος κα Ανδρονίκη Μαμάη, Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαυρίου κ. Κώστας Μούλας), ο πατέρας Καλλίνικος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου, ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας και οι επαγγελματίες της περιοχής, ευχαριστούν θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης. 
 Gaurio6
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους επικεφαλής του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου κ.κ. Αντώνη Αντώνογλου και Ελένη Κουκίδου, καθώς και τη δασκάλα κα Βάγια Ανδανα. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή, την κα Ελένη Μενεγάκη, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, τον γέροντα Ευδόκιμο και τους καλόγερους της Ιεράς Μονής Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμονος, το "Make-A-Wish" Ελλάδας και την κα Ειρήνη Κολυδά, τη Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου, τους Cocobloco από το Κόρθι, τους μαθητές των σχολείων της Άνδρου και τον χορηγό επικοινωνίας "Asteras Radio". 
 
Ξεχωριστά, για την κατασκευή του καραβιού ευχαριστούμε: 
Τον ιδιώτη συντοπίτη μας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του 
Την ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γαυρίου 
Τον ΑΒ Βασιλόπουλο Γαυρίου (κ. Νίκο Βρεττό) Gaurio2
Τον ΟΠΑΠ Γαυρίου (κ. Μπάμπη Χώνα) 
 
Επίσης, τους χορηγούς και εθελοντές για την υλοποίηση της Πανανδριακής γιορτής: 
Το Λιμεναρχείο Γαυρίου 
Το Α.Τ. Γαυρίου 
Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου 
Τον ΣΕΔΑ 
Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Fast Ferries και Golden Star Ferries 
Την εταιρεία "ΗΡΩΝ" 
Τα ξενοδοχεία Perrakis, Γαλαξίας και Ostria 
Τον κ. Πάνο Ποδηματά και την εταιρεία P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. για την ηχητική κάλυψη 
Τον κ. Νόντα Μαρμαρά, φωτογράφο 
Τον κ. Γιώργο Μαρμαρά, D.J. 
Τον κ. Κώστα Κωνσταντή για τα βεγγαλικά 
Τους κ.κ. Δημήτρη Καρυστινό και Ιωάννη Κότσαλο, ηλεκτρολόγους 
Τα ΚΤΕΛ Άνδρου (κα Μανούσου) 
Τα πρακτορεία του κ. Γιώργου Μπατή και της κας Άννας Στυλιανού Gaurio3
Το Βιβλιοπωλείο Λογάρι (κ. Γιώργο Αποστολίδη) 
Τα είδη αλιείας και ναυτιλιακά Mamais Marine (κ. Στέλιο Μαμάη)
Την ΑΓΡΟΔΟΜΙΚΗ ΕΠΕ (κ. Χρήστο Μαμάη) 
Το "Καραβοστάσι" (κ. Γιώργο Σιγάλα), τα "Σουβλάκια του Γαυριού" (κ. Ιωάννη Στυλιανό), το "Λάας" (κ. Βασίλη Μπατή), την κρεπερί "Ευτυχία" (κα Ευτυχία Αθανασίου-Λουκίσσα), την ταβέρνα "Γιαννούλης" (κα Πόπη Μαστρογιώργη), το εστιατόριο "Σαν παραμύθι" (κα Αλεξία Μεγαριώτη)
Τον κ. Νίκο Χέλμη για τη μεταφορά του καραβιού (Αθήνα-Άνδρος) 
Τον κ. Τάσο Ίσσαρη (ΑΝΘΗ Ίσσαρη) 
Τον κ. Τριδήμα (Κρεοπωλείο Αφοί Τριδήμα)
Τους κ.κ. Ανδρέα Μίχα, Ιωάννη Σταύρα, Ευάγγελο Χορευτή, Χρήστο Παπιδά, Δημήτρη Μπατή, Τριαντάφυλλο Μπουρατζή, Δημήτρη Βλάμη, Γιώργο Λιονάκη, Γιαννούλη Μαντζώρο και τις κυρίες Κατερίνα Μαμάη-Μαντζώρου, Χαρά Γαλαίου, Ντίνα Πετρή-Γιαννακαρώνη, Μαργαρίτα Τσατήρη
Τους υπαλλήλους του Δήμου Άνδρου gaurio9
 
Αυτή η ονειρεμένη βραδιά πραγματοποιήθηκε χάρη στη συλλογική προσπάθεια, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί, με συνέπεια, δουλειά, συνεργασία και κυρίως αγάπη για το νησί μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά!
Ετικέτες: