Δήμος Μήλου

Διεθνή προβολή πέτυχε η Μήλος

  • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, 2019 - 14:03

Σημαντική διεθνή προβολή και στον θαλάσσιο (αθλητικό) Τουρισμό πέτυχε η Μήλος με τη συμμετοχή και φιλοξενία, του παγκόσμιου πρωταθλήματος των JET SKI στην Ελλάδα με τίτλο: AKROPOLIS JETRAID 2018 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 4- 10 Ιουνίου 2018. 1.200.000 viewers μέχρι σήμερα έχουν περιηγηθεί στις ομορφιές του νησιού μας μέσα από τα Social Media.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης σε δήλωσή του ανέφερε:

«Με ελάχιστο κόστος για το Δήμο πετύχαμε την προβολή του νησιού μας μέσω των social media και των μεγάλων ξένων τηλεοπτικών καναλιών διεθνούς εμβέλειας.

Η Τουριστική Στρατηγική που με επιτυχία εφαρμόζουμε τα χρόνια που είμαστε Δημοτική Αρχή, έχει καθιερώσει τη Μήλο μας στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τους διοργανωτές HJSBA, τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Μήλου κ. Δ. Μωραΐτη, τις Αντιδημάρχους κ.κ. Ζ. Τούρλου και Σ. Βαμβακάρη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Β. Καμακάρη για την συμβολή τους καθώς και τους επιχειρηματίες του νησιού μας και όλους αυτούς, που με κάθε τρόπο συντέλεσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχή υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.»

Ο Δήμος Μήλου είναι έτοιμος και για την φετινή διοργάνωση!