Τουρνουά beach volley 2019 στην Κύθνο

  • Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2019 - 17:25

Ένα υπέροχο τριήμερο με beach volley έζησαν οι 82 αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας, που επισκέφτηκαν την Κύθνο στις 19-21 Ιουλίου στο 5ο τουρνουά BEACH VOLLEY , που έχει γίνει θεσμός πια. Στις γυναίκες η Αλεξάνδρα Αθανασόπουλου, η γιατρός του Νησιού με συμπαίκτρια την Αθηνά Σκηθιώτη επικράτησαν με 2-0(21-16,21-19) των κοριτσιών από την Πάτρα Φαίη Xατζηγεωργιάδου και Ιωάννας Παπαδάκου στον τελικό της Κατηγορίας.

Στους Άντρες ο Ηλίας Κλώνος από τον Πειραιά με συμπαίκτη τον πολλάκις πρωταθλητή των Μάστερ, Νίκο Κωστακόπουλο νίκησαν τους Νίκο Πάτση, Μάκη Τριανταφυλλοπουλο με 2-0 επίσης (21-18, 21-18).

Οι αθλητές μετά από σχετική ψηφοφορία επέλεξαν τους MVP της κάθε κατηγορίας.

Στις γυναίκες η Φαίη Χατζηγεωργιαδου εντυπωσίασε με την παρουσία της και στους Άντρες ο Χρήστος Λιάσκας, ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της Διοργάνωσης.

Οι νικητές μοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια, συλλεκτικές μπλούζες και αρκετά ακόμα δώρα. Το σούπερ μάρκετ Τζάμαρος, ο Δήμος Κύθνου, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,η E.O.P.E, η Sativa, τα Υamas, τα X-treme stores, η Octοpus, η Nicky's και το Martinos Academy συνέβαλαν στο να εξελίσσεται η διοργάνωση και κάθε χρόνο να γίνεται ακόμα καλύτερη!!!

 

Ετικέτες: