Η οικογένεια των Καμινίων γλέντησε με τους φίλους της

  • Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:16

Με χορό, τραγούδι και διάθεση ανεβασμένη στα ύψη, η γειτονιά των Καμινίων αποχαιρέτισε το φετινό καλοκαίρι με την καθιερωμένη νησιώτικη βραδιά της, αγαπημένη συνήθεια κατοίκων και επισκεπτών της Σύρου που έχουν την ευκαιρία να ανταμώσουν και να διασκεδάσουν με θέα τη μαγευτική Ερμούπολη.

Η εκδήλωση διαδέχτηκε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μένω σε κάποια γειτονιά – 70s edition», η οποία παρουσιάστηκε με επιτυχία τον περασμένο Ιούλιο στο Γήπεδο των Καμινίων.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, Γιώργος Σιγάλας, πλαισιωμένος από μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλωσόρισε τους φίλους του οι οποίοι στηρίζουν θερμά κάθε δράση του.

«Η αθρόα συμμετοχή σας μας δίνει τη δύναμη να κρατήσουμε ζωντανή αυτή την ιστορική γειτονιά της Ερμούπολης με κύριο γνώμονα την αγάπη και το για τα ευγενή αισθήματα για το διπλανό μας μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα της ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Σιγάλας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την απελθούσα δημοτική αρχή, η οποία στάθηκε δίπλα στον Σύλλογο σε κάθε δυσκολία και ιδιαίτερα την πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού. Παράλληλα ευχήθηκε μια εξίσου γόνιμη και αγαστή συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή και κυρίως τη νέα Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αλίκη Λεονταρίτη, η οποία από τις πρώτες κιόλας επαφές, έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον για το έργο του Συλλόγου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς τους ακούραστους εθελοντές – μέλη του συλλόγου, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μεράκι και όρεξη, καθώς και προς τους χορηγούς και δωροθέτες.

Το κοινό διασκέδασε τριμελής ορχήστρα αποτελούμενη από τους: Μέμη Ροσσολάτο (βιολί, μπουζούκι, τραγούδι), Δημήτρη Σούλιο (πλήκτρα) και Ειρήνη Σιγάλα (τραγούδι). Στην εκδήλωση συμμετείχε το Παραδοσιακό εργαστήρι «Άρωμα Παράδοσης» του χοροδιδάσκαλου Νίκου Σολάρη.