Επίσκεψη της ΠΦΠΟ στο κυνοκομείο Κομοτηνής – Συνάντηση με Εκτελεστικό Γραμματέα ΑΜΘ

28 Μαρτίου 202411:52

Αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) αποτελούμενη από την πρόεδρο κα Άννα Τοσούνογλου και το μέλος ΔΣ κα Φωτεινή Σιάκκα, επισκέφθηκε το δημοτικό κυνοκομείο Κομοτηνής στο οποίο φιλοξενούνται περί τα 350 ζώα. Έχουν γίνει προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των ζώων αλλά απαιτούνται περαιτέρω δραστικές παρεμβάσεις.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή του πρώην ΧΥΤΑ συνοδευόμενη από τον κο Αντώνη Λιάπη αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού και Περιβαλλοντικού Σωματείου “Λάιμα”. Πολλά είναι τα ζώα που διαβιούν εκεί, με τον ακριβή αριθμό να είναι δύσκολο να υπολογιστεί, ενώ οι στειρώσεις ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα.

Το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κο Γιάννη Γκαράνη ακυρώθηκε λόγω έκτακτης περίστασης από πλευράς του Δημάρχου.

Επίσης, η αντιπροσωπεία της Π.Φ.Π.Ο συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κο Παναγιώτη Χαλβατζή, με τον οποίο συζητήθηκαν ποικίλα φιλοζωικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Επίσκεψη στην χωματερή Ξάνθης και στους εμπλεκόμενους Δήμους από την ΠΦΠΟ.

Αρθρογράφος