Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εξαρτημένος και όμηρος του Τουρκικού Προξενείου;

27 Μαρτίου 202407:35

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Είναι πλέον εμφανής η προφανής διαπίστωση που στο Komotinipress έχουμε διατυπώσει επανειλημμένως αναφορικά με τις σχέσεις (πολιτικής) εξάρτησης που έχει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του στην Ροδόπη με το τουρκικό Προξενείο.

Παρά τις πατριωτικές κορώνες του, η πατριωτική διγλωσσία του και η ανοχή που δείχνει στα στελέχη του που έχουν προσδεθεί στους παρακρατικούς του Προξενείου, αποδεικνύουν την υποκριτική του στάση απέναντι στην Θράκη και το Εθνικό Συμφέρον.

Στον βαθμό που δεν ισχύει η παραπάνω θεώρησή μας, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση διαγραφή από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του κ. Μπουρχάν Μπαράν, του βουλευτή Ξάνθης, που έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Ελληνικό Σύνταγμα και την Συνθήκη της Λωζάννης, ο οποίος την 25/3/2024 βρέθηκε σε εκδήλωση του παρακρατικού και παραθρησκευτικού ισλάμ της Ξάνθης στην Ζηλωτή Ξάνθης.

Στην εκδήλωση της παρακρατικής και παραθρησκευτικής δομής, ο κ. Μουσταφά Τράμπα τόνισε ότι “Πατρίδα μας” είναι η Τουρκική Δημοκρατία και στην παραθρησκευτική τελετή βρίσκονταν ο υποπρόξενος του τουρκικού προξενείού κ. Barış Çulha, οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϋμπέκ και Μπουρχάν Μπαράν , η Πρόεδρος του ακροδεξιού και ισλαμοφασιστικού ΚΙΕΦ/DEB κ. Τσιγδέμ Ασάφογλου και άλλοι Εγκάθετοι.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην περιοχή θα πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσει για την στήριξη που παρέχει στο τουρκικό παρακράτος της Θράκης.

Και ο Νίκος Ανδρουλάκης ν’απαντήσει στο ερώτημα γιατί δεν διαγράφει τα στελέχη του που δεν σέβονται την Συνθήκη της Λωζάννης;

Η άνευ ορίων θρασύτητα του κ. Μπουρχάν Μπαράν

Αρθρογράφος