Μάγεψε το κοινό της Κοζάνης η εθνική Λυρική Σκηνή στην έναρξη της νέας θεατρικής περιόδου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Με μια μεγάλη συναυλία με γνωστές άριες από την Εθνική Λυρική Σκηνή άνοιξε η αυλαία της νέας θεατρικής περιόδου για το ΔΗΠΕΘΕ, το βράδυ του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου στις ανακαινισμένες θεατρικές σκηνές του.

Μαζί με την ανακαινισμένη Κεντρική και Εναλλακτική Σκηνή παρουσιάστηκε και το νέο λογότυπο του θεάτρου καθώς και η νέα μορφή της ιστοσελίδας.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”813″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.