Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Social στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καφέ Social στο κέντρο της Κοζάνης, στην οδό Δημοκρατίας 4.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του το νέο εγχείρημα των ιδιοκτητών.

Το Social είναι η νέα πρόταση στο χώρο της εστίασης, που ήρθε να δώσει μια ξεχωριστή εμπειρία στους λάτρεις του καφέ με τη μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και μονοποικιλιακών καφέδων.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του καταστήματος:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”826″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.