Διανομή τροφίμων από την Π.Ε. Κοζάνης στο πλαίσιο του ΕΠ. ΕΒΥΣ. για το ΤΕΒΑ



Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, για το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), παραλαμβάνει την Τρίτη 20/11/2018 και θα διανείμει μέσω των κοινωνικών εταίρων της και συγκεκριμένα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης και των Δήμων Εορδαίας, Σερβίων – Βελβεντού και Βοΐου στους ωφελούμενους του προγράμματος των ΤΕΒΑ, τα παρακάτω τρόφιμα:

-Άρτο
-Δημητριακά
-Αλεύρι σίτου
-Τυρί Φέτα
-Γραβιέρα
-Νωπό Κοτόπουλο.

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του προγράμματος ότι θα ειδοποιηθούν από τους κοινωνικούς μας εταίρους για την ημερομηνία, ώρα και σημείο παραλαβής των ανωτέρω ειδών.


Δήμος Κοζάνης: Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης την Τετάρτη 21/10/2018 (10.00πμ-14.00μμ) , την Πέμπτη 22/10/2018 (10.00πμ-14.00μμ) και την Παρασκευή 23/10/2018 (10.00πμ-14.00μμ) τα εξής προϊόντα άρτο, δημητριακά, αλεύρι σίτου, τυρί φέτα, γραβιέρα και νωπό κοτόπουλο στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ .

Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους( με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ) ή το αντίγραφο της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

Επίσης να έχετε προμηθευτεί σακούλες για τη μεταφορά των συσκευασιών.

Ο Πρόεδρος
Σιαμπανόπουλος Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.