Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων



Ο Δήμος Βοΐου και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης διοργανώνουν Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 μέχρι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ79 και ΤΕ16 των Μουσικών Σχολείων και των σχολείων γενικής παιδείας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων είναι το εξής:

Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, 10 π.μ.- 12.00 μ. με επιμορφωτή τον κ. Ιωάννη Μαλαφή.
Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Σύγχρονο Σχολείο, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, 12 μ.μ.- 2.00 μ. με επιμορφωτή τον κ. Μιχαήλ Χουρδάκη.

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το βιογραφικά των επιμορφωτών ακολουθούν σε συνημμένα αρχεία.

Πληροφορίες στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και στο τηλέφωνο: 2465023461

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 18.30 :
Εναρκτήρια Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας « Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» στο Πολιτιστικό Κέντρο « Άρης & Λίλιαν Βουδούρη».
Παρουσίαση του Προγράμματος του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρα 10.00 με 12.00 μ.: Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς Μουσικής Παιδείας Μουσικών αλλά και Γενικών Σχολείων, Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
με θέμα: Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία και επιμορφωτή τον κ. Ιωάννη Μαλαφή.
Ώρα 12.00 με 14.00 μ. μ. : Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς Μουσικής Παιδείας Μουσικών αλλά και Γενικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
με θέμα: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Σύγχρονο Σχολείο και επιμορφωτή τον κ. Μιχαήλ Χουρδάκη.

Για τους μαθητές των προσκεκλημένων σχολείων κατά τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τη γνωριμία με την ιστορία και τον πολιτισμό της Σιάτιστας και μουσικές και εικαστικές συμπράξεις στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.
Ώρα 17.30 μ.μ. : Συναυλία με την Παρουσίαση των Μουσικών Προγραμμάτων των προσκεκλημένων Μουσικών Σχολείων στο Πολιτιστικό Κέντρο « Άρης & Λίλιαν Βουδούρη».
Μουσικό Σχολείο Καστοριάς
Μουσικό Σχολείο Ξάνθης
Μουσικό Σχολείο Αλίμου
Ώρα 20.00 μ. μ. : Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Βοΐου στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου με τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας με συμμετοχή της Βυζαντινής Χορωδίας των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Ώρα 11.30 π. μ. : Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ με συναυλία έργων του Συνθέτη κ. Γιάννη Νικολάου από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου στο Πολιτιστικό Κέντρο « Άρης & Λίλιαν Βουδούρη» .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.