Σε ρυθμούς Χριστουγέννων έχει μπει η Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες από τους δρόμους της πόλης



Σε ρυθμούς Χριστουγέννων έχει μπει η πόλη της Κοζάνης με τους απαραίτητους στολισμούς να ολοκληρώνονται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στην κεντρική πλατεία.

Tο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης έχει ήδη τοποθετηθεί το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου, ενώ οι τελευταίες εορταστικές πινελιές αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες.

Η επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου με τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι και τη Λευκή Νύχτα στα εμπορικά καταστήματα, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Μία όμορφη και πετυχημένη γιορτή της πόλης που εφαρμόζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ζωντανέψει το κέντρο της Κοζάνης, αφού η περσινή επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, στέφθηκε με επιτυχία παρόλο που ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, όμως δεν ήταν ικανός να φρενάρει τη χαρά του κόσμου για να βγει να γιορτάσει.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν μπει σε ρυθμούς Χριστουγέννων με όμορφες στολισμένες βιτρίνες, ενώ κατά την έναρξη των εκδηλώσεων την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα .

Η φωταγώγηση του δέντρου και των παράλληλων εκδηλώσεων στις 4 Δεκεμβρίου, σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τις ημέρες των εορτών, θα ανακοινωθεί επίσημα από το Δήμο Κοζάνης.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τους δρόμους της Κοζάνης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.