Αναβρασμός στη ΝΔ σε όλα τα επίπεδα – «Μαγειρέματα» με τα ψηφοδέλτια – Τα ονόματα στην Κοζάνη



Ο Ιανουάριος που έρχεται αναμένεται να είναι καυτός για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σε όλα τα επίπεδα έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για να συμμετάσχουν στελέχη σε όλα τα επίπεδα.

Σε επίπεδο Περιφέρειας ο Γιώργος Κασαπίδης δεν έχει προχωρήσει σε ονοματολογία. Έχει ξεκαθαρίσει στους παλιούς και εκλεγμένους ότι δεν θέλει να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο, ενώ έχει συλλέξει αρκετά ονόματα νέων που θέλει να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.

Σε επίπεδο Δήμων δεν θα δοθεί χρίσμα επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία. Στο Δήμο Κοζάνης υπάρχει παρασκήνιο το οποίο ίσως οδηγήσει σε κάποια άτυπη στήριξη λόγω πολλών υποψηφιοτήτων. Αυτή τη στιγμή τη στήριξη διεκδικούν ο πρώην Υπουργός, Νίκος Τσιαρτσιώνης, ο πρώην Δήμαρχος, Κυριάκος Μιχαηλίδης και ο νέος μηχανικός, Χαρίσης Κοβεντάρος. Φήμες λένε ότι στήριξη θα πάρει ο πρώην Υπουργός, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει το κόμμα, αλλά πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος Τσιαρτσιώνης έχει τη στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Όλα δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταλήξει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Εκεί που γίνεται πραγματικός πανικός είναι στο Βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι για υποψήφιοι είναι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος πρώην Υπουργός, ο Γιώργος Δακής πρώην Περιφερειάρχης, ο Γιώργος Τοπαλίδης πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης, ο Στάθης Κωνσταντινίδης Δικηγόρος, ο Φώτης Ζυγούρης Δημοτικός σύμβουλος Σερβίων- Βελβεντού, η Εύη Πρώιου πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, η Παρασκευή Βρυζίδου πρώην Δήμαρχος Εορδαίας, ο Δημήτρης Σιόλιος μέλος της δράσης και συνεργαζόμενος με τη ΝΔ, ο Χρόνης Ακριτίδης πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο Γιώργος Αμανατίδης Δ/ ντης ΑΝΚΟ, ο Ιάκωβος Παντελίδης μέλος του ΕΒΕ, ο Χάρης Κάτανας πρώην Βουλευτής, ο Γιώργος Τζίτζικας Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ, ο Γιάννης Δεληγιάννης Δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης και η Νούλα Χρυσοχοϊδου οικονομολόγος.

Ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα, ενώ τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή για τον αποκλεισμό κάποιων. Όλα θα αποφασιστούν 1-15 Φεβρουαρίου.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.