Ερώτημα κατοίκου της Κοζάνης προς τα ΕΒΕ της χώρας για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία



Θα ήθελα να θέσω ένα κρίσιμο ερώτημα σε όλους τους προέδρους των εμπορικών επιμελητηρίων της Κοζάνης και όλης της Ελλάδος και για όσους είναι υπεύθυνοι για όλους τους εργαζόμενους Έλληνες.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι είναι η πιο κρίσιμη ημέρα ιστορικών αποφάσεων για τον τόπο μας όσον αφορά το Μακεδονικό και την Ελλάδα μας.

Επειδή την ημέρα αυτήν τα καταστήματα είναι ανοιχτά και όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που θέλουν να παραβρεθούν σε αυτήν την κρίσιμη συγκέντρωση για να δώσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο την μάχη τους για το μακεδονικό και την Ελλάδα ,οι οποίοι δεν μπορούν να το κάνουν φοβούμενοι μην χάσουν την δουλειά τους.

Θα ήθελα να απευθυνθώ στους αρμόδιους φορείς όπως για παράδειγμα είναι οι πρόεδροι των επαγγελματικών επιμελητηρίων και των υπολοίπων που έχουν ευθύνη πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Ποια είναι η θέση τους πάνω σε αυτό;

Ζούμε σε μια χώρα δημοκρατική και δεν μπορούν ορισμένοι να στερούν την δημοκρατία από τους ‘Έλληνες πολίτες και κυρίως όταν συντρέχουν τέτοιου είδους ζητήματα!

Περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε την άποψη των αρμοδίων και ευελπιστούμε να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στο φλέγον ζήτημα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον τους για την Χώρα μας!

Κάτοικος Κοζάνης
Αναγνώστης KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Ερώτημα κατοίκου της Κοζάνης προς τα ΕΒΕ της χώρας για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ.
    ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΦΤΑΙΝ ΦΙΛΕ!
    ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!

  2. Με το Σκοπιανό αντιμετωπίζουμε το παράλογο.
    Και τα όπλα του παραλόγου είναι ο αμοραλισμός, ο κυνισμός, η ανωμαλία και η βία. Και αντιμετωπίζουμε το παράλογο διότι το (εκ νέου) Μακεδονικό πρόβλημα προκύπτει αυτήν τη φορά από ένα κράτος – Ντόλυ, ένα κράτος του σωλήνα, έναν (εφεδρικό για την ώρα) εκρηκτικό μηχανισμό.
    http://www.topontiki.gr 18-1-19

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.