Στοίχημα: Από τη Λιβαδειά στην Τοσκάνη



Journalist: Κανονικά πρέπει να έρθετε όλοι σήμερα με κασκόλ του Λεβαδειακού. Ωραιότατο το σημείο και αν κρίνω από τα αρκετά μηνύματα που ήρθαν στο BetMarket.gr το πληρώθηκε και πολύς κόσμος. Με την ίδια προσήλωση στον στόχο σας θέλω και αυτή την εβδομάδα.

Germanos: Πάει και αυτός ο χειμώνας, πάπαλα, μας τελείωσε. Ένα είναι σίγουρο για αυτό το Σ/Κ αλλά και για κάθε Σ/Κ που μας ανεχτήκαμε, εμείς δεν πετάμε χαρταετό. Μην ρωτάτε τι και πως, απλά ήθελα να το κολλήσω λόγω Καθαρά Δευτέρας.

Journalist: Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό!

Germanos: Μπήκαμε Μάρτη κύριοι και φυσικά ο Μάρτης δεν λείπει από την Σαρακοστή. Φυσικά δεν λείπει και το καλό στοιχηματικό κουπόνι τον Μάρτη, οι ομάδες έχουν μπει πάλι σε πλήρη ρυθμό αγώνων και μέχρι και τη διακοπή σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε καλά κουπόνια, έπειτα ξεκινάνε οι σκοπιμότητες και πόσοι βαθμοί έμειναν για να επιτευχθούν οι στόχοι κάθε ομάδας.

Ivic: Κύριε journalist με όλο το θάρρος αλλά λάθος τίτλος επιλέξατε την περασμένη εβδομάδα. «Τα κολιέ από τη Ξάνθη, θα ταίριαζε περισσότερο, θαρρώ. Τι λέτε εσείς;»

Journalist: Ξέρω κάτι καλούς τίτλους προγραμμάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ, αν σε ενδιαφέρουν.

Ελλάδα

 

Journalist: Πάμε Ελλάδα για αρχή, τιμής ένεκεν.

Ivic: Άντε τώρα εσύ, μετά τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με το διπλό του +5 να δώσεις σημείο από Ελλάδα. Δύσκολη.. φάση. Ας κάνω μία προσπάθεια. Τρι, Τριπο, Τριπολ…. Μπα, ρε παιδιά. Κωλύομαι. Μετά τα 5ρια, πως να πάμε στο 1.66; Άλλη, άλλη….

Prosv: Εγώ έχω την απορία τι κάνει τόσο μεγάλο φαβορί τον ΟΦΗ, με την μπάλα που παίζει. Θέλει πολύ δηλαδή τα άτια από τον κάμπο με μπροστάρη τον Αλέξη τον Κούγια να περάσουν με διπλό από την Κρήτη;

Ιταλία

 

Journalist: Ιταλία έχουμε Ivic ή να σου θυμίσω για τον ΟΑΕΔ;

Ivic: Άλλος έπρεπε να απολυθεί αλλά, μην νομίζετε πως θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα κύριε Journalist.  Επανέρχομαι στο θέμα των κολιέ. Μήπως τα κολιέ από τη Βερόνα, δανείστηκαν στην Τοσκάνη; Για όσους δεν γνωρίζουν η Έμπολι εδρεύει στην Τοσκάνη και αυτήν την αγωνιστική καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάρμα. Prosv εξήγα εσύ, γιατί με τα υπονοούμενα δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα ο Journalist και θα βάλει τίτλο: «Χαρίζονται ιταλικά κολιέ από το betmarket».

Prosv: Τα έχουμε πει και για Εμπολι, τα έχουμε πει και για Πάρμα. Τα ίδια θα λέμε κάθε εβδομάδα; Βάλε όμως over 1,5 Εμπολι, ικανούς τους έχω να το πάνε και στο 2-2. Πάρε από εμένα τη διπλούρα της Μπολόνια. Μια χαρά το πάλεψε με Ρόμα και Γιουβέντους, την Ουντινέζε θα την καταπιεί. Και μιας και είπα Ρόμα, βάλτε διπλό στο ντέρμπι, θα το πάρει η καλύτερη ομάδα!

Journalist: Ο ένας γράφει για κολιέδες, ο άλλος μας αναπτύσσει τον φανατισμό του για τη Ρόμα. Ενας έμεινε, μπας και πει τίποτα στοιχηματικό…

Germanos: Έχουμε την μόνη αγωνιστική όπου η Γιουβέντους είναι αουτσάιντερ. Νομίζω από τις 38 αγωνιστικές του Ιταλικού πρωταθλήματος, είναι η μοναδική φορά που συμβαίνει. Στο 3,20 απέναντι στη Νάπολι. Το ερώτημα είναι, αυτήν τη μοναδική φορά μπορούμε να την ποντάρουμε;

Γερμανία

 

Journalist: Ευγε παιδί μου! Για επιβράβευση σου δίνω όσο χώρο θέλεις να μιλήσεις για Γερμανία.

Germanos: Ας πιάσουμε λοιπόν την Bundesliga, η οποία έχει πάλι σημειάκια που αξίζουν. Εστω κι αν το προηγούμενο Σ/Κ ήρθε ένα από τα τέσσερα που αναφέρθηκαν. Σε τρία σημεία θα σταθώ. Το πρώτο είναι η Γκλάντμπαχ. Ναι, κόντρα την προηγούμενη εβδομάδα, που επιβεβαιώθηκε, τώρα όμως αλλάζουν τα δεδομένα. Η Γκλάντμπαχ παρουσίασε πρόβλημα αποτελεσματικότητας στην επίθεση, ενώ πίσω μάλλον ήταν τόσο χαλαρή που στην πρώτη φάση του αντιπάλου δέχτηκε το γκολ. Τώρα όμως αναγκάζεται να λειτουργήσει συγκεντρωμένα, θα βρει περισσότερους χώρους από ότι με Χέρτα και Βόλφσμπουργκ, τώρα πρέπει να παίξει συγκεντρωμένα στην άμυνα και φυσικά έχει τρομερή δύναμη στις αντεπιθέσεις. Το 6,00 μου αρέσει πολύ απέναντι στην Μπάγερν, που δεν είναι η Μπάγερν των περασμένων ετών.

Το έτερο σημείο που θα σχολιάσω είναι πως γίνεται να δίνει 3,75 το Χ στο Άιντραχτ – Χόφενχαϊμ, όταν μιλάμε για δύο πολύ καλές ομάδες, σχεδόν ισοδύναμες, που έχουν και 3/5 Χ η κάθε μία στα τελευταία ματς.

Τέλος, αναρωτιέμαι και δεν βρίσκω απάντηση, ίσως να έχετε εσείς κάποια απάντηση. Πως γίνεται η Στουτγάρδη να πληρώνει 1,70; Με τι κριτήρια. Ναι το Ανόβερο είναι χάλια μαύρο, όμως και η Στουτγάρδη χάλι μαύρο είναι και είναι ντέρμπι παραμονής. Εγώ δεν έχει εξήγηση πάντως.

Journalist: Ασταμάτητος! Του λες «πες για Γερμανία» τη Δευτέρα και σταματάει την Τετάρτη!

Prosv: Είπε και κάποια ωραία όμως, όπως αυτό με τη Στουτγκάρδη. Όντως, από πού προκύπτει να είναι τόσο καυτό φαβορί;

Ισπανία

 

Journalist: Πάμε ξανά προς Μεσόγειο μεριά.

Germanos: Στην Ισπανία θα πάω με το over2,5 της Εϊμπάρ με τη Θέλτα. Ομάδας που δεν φοβούνται να επιτεθούν, που δεν φοβούνται να ανοιχθούν. Το να μπουν τρία τέρματα στο παιχνίδι πληρώνει 1,95.

Prosv: Εχει και άσο αυτό, η Θέλτα έχει τα μαύρα της τα χάλια!

Ivic: H Βαλένθια είναι στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ και κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στην Λα Λίγκα. Δεδομένο ότι παίζει 3 παιχνίδια την εβδομάδα εδώ και δύο μήνες και η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο. Οπότε, αυτόματα δημιουργούνται συνθήκες κόντρας. Ειδικά όταν έχει απέναντί της την Αθλέτικ Μπιλμπάο που με τον Γκαριτάνο μετρά 6-4-1 και από υποψήφια για υποβιβασμό, έγινε υποψήφια για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το “διπλό” φτάνει μέχρι και το… 4.00!

Prosv: Ακόμη καλύτερο αυτό!

Journalist: Εχεις μπερδέψει τους ρόλους. Εγώ συντονίζω, εσύ είσαι εδώ μπας και πεις κανένα σημείο.

Αγγλία

 

Prosv: Μπορώ να πω το 8,50 της Σαουθάμπτον στο Μάντσεστερ και να σε αφήσω άφωνο! Εχει Παρί μπροστά του ο Σόλσκιερ, αν κάνει καμία μαγκιά και ανατρέψει το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού, βάζει… σφραγίδα μονιμοποίησης στον πάγκο. Θέλει πολύ να έχει εκεί το μυαλό του και να γίνει η στραβή τώρα;

Ivic: Στο Μπόρνεμουθ-Γουλβς του περασμένου Σαββάτου έγιναν 20 τελικές προσπάθειες αλλά κόλλησε στο 1-1. Ελπίζω πως στο Γουότφορντ-Λέστερ της Κυριακής να γίνουν λιγότερες και να επαληθευτεί το -κατά τα άλλα- αξιόλογο over του 2.00.

Γαλλία

 

Journalist: Για να μην αρχίσω εγώ τα «Γαλλικά», τελειώστε εσείς με Γαλλία!

Ivic: Αγωνιστική των φαβορί στο Γαλλικό πρόγραμμα. Μία Ρεμς, μία Μονακό, μία Λιλίκα, αυτά που στέκονται λίγο καλύτερα από πλευράς αποδόσεων. Από  εκεί και πέρα, τίποτα άλλο. Au revoir…

 

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 503 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 20.6 μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 523.6

 

Πρόταση τριημέρου:

2/3  16:00 Έμπολι – Πάρμα Over 1,5 Εμπολι (1.91) επί 10,5 μονάδες

3/3  21:45 Βαλένθια – Μπιλμπάο 2 (4.30) επί 4,7 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 508,4 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.