Πλήθος πιστών για την εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πλήθος πιστών υποδέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαρτίου 2019 αντίγραφο της θαυματουργικής Ιερής εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.

Η Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών ως τις 31 Μαρτίου στον Ναό, όπου θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την υποδοχή της εικόνας στην Κοζάνη:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”987″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος πιστών για την εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Τι σχέση έχουν όλα αυτά σύμφωνα με αυτά που δίδαξε ο Χριστός , χρυσή σταυροί και πετραχήλια να προσκυνάμε εικόνες, κοκκαλα και να κυκλοφορούν με πολυτελέστατα αυτοκίνητα αυτοί οι άνθρωποι που μας διδάσκουν την ταπεινότητα και αλλά τόσα καλά ???? Βοηθήστε με να μάθω δεν μπορώ να ζω άλλο στο σκότος και στην αμάθεια!!!!

    1. Ο χρυσός σταυρός που προσκυνάμε έχει πάνω τον Χριστό, οι εικόνες τους Άγιους μας κ τα κόκαλα είναι των αγίων αφού αναρωτιέσαι τι σχέσει έχουν, τώρα το τι κάνουν κάποιοι παπάδες κ με τη κυκλοφορούν εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει, δν πιστεύω για τον Πάτερ για τον εαυτό μου το κάνω.

    2. …….δεν μπορώ να ζω άλλο στο σκότος……..

      -Εγω φως εις τον κόσμον ελήλυθα , ίνα πας ο πιστεύων εις εμέ εν τη σκοτία μη μείνη. Κατά Ιωάννην 12,46

      – κάνε αίτηση : Κύριε ο Θεός μου, φωτιείς το σκότος μου. Ψαλμός 17,29

      ……………..να προσκυνάμε εικόνες………………..
      προτεστάντης είσαι ; ή στερείσαι στοιχειώδους εκκλησιαστικής παδείας.

      – και εξαίφνης περιήστραψεν αυτόν (τον Σαύλον) φως από του ουρανού.(Πράξεις των Αποστόλων 9,3),

      το εύχομαι και για σένα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.