Το νέο κατάστημα μόδας Yes στην Κοζάνη – Πείτε ναι στη μόδα με τιμές που σας φτιάχνουν τη διάθεση!



20 χρόνια στο χώρο της μόδας!
Πείτε Ναι στη μόδα!
Δεύτερο κατάστημα στην Κοζάνη

Το νέο κατάστημα ένδυσης Yes, είναι η νέα πρόταση στη γυναικεία και στην ανδρική μόδα!

Το νέο κατάστημα γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, απέναντι από το Κοβεντάρειο, ακριβώς στην καρδιά του κέντρου!

Στο κατάστημα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης Yes, θα βρείτε επώνυμα και επιλεγμένα ρούχα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, σε ποιότητα αξεπέραστη και διαλεγμένα από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους σε τιμές πραγματικής πρόκλησης.

Τίποτα καλύτερο από μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση, τίποτα καλύτερο από το να είσαι θετικός στη μόδα! Πείτε Yes…και ναι σε όλα!

Για τις casual και τις πιο σικάτες εμφανίσεις, πείτε ναι στη μόδα και δείξτε την πιο θετική εικόνα του εαυτού σας.

Στο κατάστημα yes στην Κοζάνη, θα βρείτε μοναδικές προσφορές και μια μεγάλη γκάμα ρούχων που ανανεώνεται συνεχώς, για να είστε πάντα ένα βήμα πριν τη μόδα!

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”989″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Κατάστημα μόδας Yes
1ο κατάστημα: Συντεχνιών 6
Νέο κατάστημα: Χ. Μούκα 4
Τηλέφωνο: 2461032521

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.