Βίντεο: «Μακεδονία Ξακουστή» τραγουδά ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης σε εκδήλωση αγιασμού θεμελίωσης σχολείου στην Πτολεμαΐδα



Το «Μακεδονία Ξακουστή» τραγούδησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης σε εκδήλωση αγιασμού θεμελίωσης του 10ου δημοτικού σχολείου στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε το βίντεο από το eordaia.org:

5 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: «Μακεδονία Ξακουστή» τραγουδά ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης σε εκδήλωση αγιασμού θεμελίωσης σχολείου στην Πτολεμαΐδα

  1. Πως νιώθεις τώρα από μέσα σου άραγε που για τα ψηφαλακια και την Μακεδονία ξακουστή θα πεις και τρία παιδιά βολιώτικα θα χορέψεις; Λίγη αξιοπρέπεια!

  2. @@@@@@ τραγουδάνε Μακεδονία ξακουστή, απορώ με τον καρυπιδη πως κυκλοφορεί ανάμεσα μας χωρίς τύψεις και ενοχές, αλλά να μου πεις είναι γλυκό το ευρώ… ανεβάστε το σχόλιο γιατί έχω κάνει τόσα και δεν ανεβάσατε κανένα. Η αλήθεια είναι να λέγεται και όχι να κρύβεται.

  3. Αυτός δεν ήταν παρόν στη συμφωνία των Πρεσπών???? Η πήγε για να τραγουδήσει το Μακεδονία ξακουστή ή ήταν ο κλώνος του ή μας ΔΟΥΛΕΎΕΙ ψιλό γαζί!!!! Ντροπή σου !!!

  4. Ξαναγράφω γιατί δεν αναρτήθηκε το πρώτο μάλλον λόγο τεχνικού προβλήματος και όχι λόγο έλλειψης ελεύθερος του τύπου . Ο Καρυπίδης δεν ήταν παρον στη συμφωνία των Πρεσπών????? Τι έκανε εκεί ??? Συμφωνούσε με το ξεπούλημα της Μακεδονίας ή τραγουδούσε το Μακεδονία ξακουστή???!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.