Κοζάνη: Βρείτε ξεχωριστές χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών νεράιδες, πριγκίπισσες, super ήρωες…



Στο κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream στην Κοζάνη θα βρείτε και φέτος μεγάλη ποικιλία από μοναδικές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλος καθώς και ξεχωριστά Πασχαλινά διακοσμητικά για το σπίτι.

Λαμπάδες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών: νεράιδες, πριγκίπισσες, super ήρωες, λούτρινα βραχιόλια, λαμπάδες με κοσμήματα για τις μικρές και μεγάλες κυρίες, καθώς επίσης και σειρά από οικονομικές λαμπάδες για όλους, θα βρείτε και φέτος στο κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream στην Κοζάνη, στο στενό απέναντι από την παλιά Tip Top, στην οδό Ξενοφώντος 4.

Επίσης θα βρείτε επύνυμα παιδικά σύνολα για το βαφτιστικό σας, μεγάλη ποικιλία από Πασχαλινά διακοσμητικά είδη για το σπίτι σας αλλά και ξεχωριστά δώρα για την νονά, τον νονό και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”994″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”70″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Το κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream είναι η νέα επιλογή που έχει έρθει με ολοκληρωμένες προτάσεις γάμου και βάφτισης για να δώσει στις μελλοντικές νυφούλες, στις μητέρες και στις νονές αυτό που έχουν ονειρευτεί.

Στιγμές σαν όνειρο για έναν ξεχωριστό γάμο, μια μοναδική βάπτιση και τα πιο ευφάνταστα θεματικά πάρτι.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream – Κλικ εδώ

28782826_1715548178488769_2559748529793708390_n

Δημιουργίες Like a Dream
Ξενοφώντος 4, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 6972915120
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ
Βρείτε το στο instagram – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.