Υποψήφιος με τον Κώστα Κύργια ο Παναγιώτης Αρνίδης – Στήριξη του συνδυασμού των αγροτών προς τους «Αδέσμευτους Πολίτες»



Αποφασίσαμε ο συνδυασμός ‘Παραγωγικές τάξεις’,να συμπορευτούμε με τον συνδυασμό ‘Αδέσμευτοι πολίτες’ και τον Κώστα Κύργια,ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και οι απόψεις μας συμπίπτουν.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα γιατί ήταν ο μοναδικός που δεν μας ενόχλησε για το εγχείρημα που θέλαμε να κάνουμε.

Εκτός αυτού έχουμε μελετήσει όλα τα προγράμματα των υποψηφίων δημάρχων και βρήκαμε ότι είναι το πιο αξιόλογο και εφικτό στον πρωτογενή τομέα.

Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμπορευτούν,να αγκαλιάσουν τον συνδυασμό για ένα καλύτερο αύριο για εμάς,την δουλειά μας και τα παιδιά μας.

Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά!

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Αρνίδης

4 σχόλια στο άρθρο “Υποψήφιος με τον Κώστα Κύργια ο Παναγιώτης Αρνίδης – Στήριξη του συνδυασμού των αγροτών προς τους «Αδέσμευτους Πολίτες»

  1. Έκανες την πιο σωστή επιλογή από την στιγμή που δεν κατεβάζετε συνδυασμό… μας έφυγε το δίλλημα ποιον θα ψηφίσουμε από τους 2 σας αφού είστε ένα τώρα με χαρά να το ρίξω!!!

    1. ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

      - Edit

      Απαντήστε

      Είναι εμφανές ότι κάτι σας ενοχλεί στον κύριο Κύργια και ότι είστε από κάποιον συνδυασμό!!! Πάντως θα συμφωνήσουμε στο χωρίς μεσάζοντες και καρέκλα!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.