Καταγγελία κατοίκων για εγκατάλειψη στο κέντρο του Κρόκου Κοζάνης – Δείτε τις φωτογραφίες



– Απαράδεκτη εικόνα λένε οι κάτοικοι

Με αφορμή στις Άγιες αυτές ημέρες, κάτοικοι του Κρόκου Κοζάνης , αλλά και αυτοί που επέστρεψαν προκειμένου να βρεθούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, εξέφρασαν μέσω του KOZANILIFE.GR, τη δυσαρέσκεια τους για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο του χωριού.

Σύμφωνα με τους ίδιους κάποιες από τις φθορές που βρίσκονται στο πιο κεντρικό σημείο του Κρόκου Κοζάνης και αποτελούν τη βιτρίνα του χωριού, θα έπρεπε να έχουν αποκατασταθεί, την ώρα μάλιστα όπου εν όψει των Άγιων αυτών ημερών θα έπρεπε να έχει μια πιο αξιοπρεπή εικόνα, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1023″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία κατοίκων για εγκατάλειψη στο κέντρο του Κρόκου Κοζάνης – Δείτε τις φωτογραφίες

  1. Γιωργάκης κολαρας

    - Edit

    Απαντήστε

    Τόσοι μάστορες είστε στον κρόκο.
    Φτιάχνετε μόνο όπου πέφτει μπερντες.
    Ξαναψηφιστε με τα πόδια γκομπλιτσιωτ’

  2. Φωτεινη κολαρα

    - Edit

    Απαντήστε

    Α δεν παν καλα στον κροκο.πω πω καταστροφή!! Τι πράματα είναι αυτα? Σαν δεν ντρέπονται λεω εγώ που δεν κανουν τιποτα για τον κροκο!! @@@@@!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.