Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Λάζαρου Γκερεχτέ στο Τσοτύλι – Δείτε φωτογραφίες



Παρουσία πολιτών από όλη της Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ.

Ο κ. Γκερεχτές στην ομιλία του δεσμεύτηκε πως η πορεία διαλόγου που έχει ξεκινήσει από τα χωριά της περιοχής θα συνεχιστεί: «Για εμάς δεν υπάρχει μεγάλο και μικρό χωριό. Δεν μετράμε 5, 10 ή 100 κατοίκους. Για εμάς υπάρχουν άνθρωποι, όπου και αν βρίσκονται, υπάρχει το Βόιο».

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου, σημειώνοντας πως είναι αδιαπραγμάτευτη η συνέχιση λειτουργίας του, με τον ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του, ενώ όρισε ως μεγάλη προτεραιότητα της δικής του δημοτικής αρχής την έναρξη λειτουργίας του Γηροκομείου Τσοτυλίου.

Τέλος, παρουσίασε του υποψηφίους της Δ.Ε. Τσοτυλίου, ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα, αλλά και για το ήθος που δείχνουν τόσο απέναντι στους πολίτες, όσο και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.