Έξαλλοι πανηγυρισμοί των φίλων του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη για την κατάκτηση του double – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, βγήκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, πανηγυρίζοντας με σημαίες και συνθήματα για το πολυπόθητο double της ομάδας τους!

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1038″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Έξαλλοι πανηγυρισμοί των φίλων του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη για την κατάκτηση του double – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Και 10 άτομα να ήταν η πραγματικοτητα είναι οτι ο ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .Έτσι να σας πονάει έχουμε ξυδακι,και σουρωτή.

  2. Καλός τα παιδιά καλός τα ΠΡΕΣΠΕΣ ……δυτικό Μακεδόνες ….να χαίρεστε του βόριους Μακεδονες

    1. Μόνο ένας κομπλεξικος θα έλεγε κάτι τέτοιο πολλοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ήταν στις Πρέσπες. Και τους άλλους που αποκαλείς βόρειους τους λένε Σκοπιανούς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.