Συνδυασμός «Κοινοτική Ευθύνη» στο Δρέπανο Κοζάνης



Αγαπητοί συγχωριανοί,

Πριν πέντε χρόνια μας αναθέσατε την Κοινοτική Ευθύνη .

Εν όψει τον εκλογών και ζητώντας σας και πάλι να μας ψηφίσετε , αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό.

Την Κοινοτική Ευθύνη που μας αναθέσατε την τιμήσαμε με το παραπάνω και μάλιστα σε πολύ δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον τόπο μας , σε πολύ αντίξοες συνθήκες και σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Μαζί με την προηγούμενη δημοτική αρχή σχεδιάσαμε , εντάξαμε και υλοποιούμε τρία κυριολεκτικά κολοσσιαία έργα , όχι μόνο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο αλλά και σε γεωγραφικό.

Από τις αρχές καλοκαιριού ξεκινάνε τα έργα ύδρευσης –αποχέτευσης και συνεχίζουμε με το δίκτυο τηλεθέρμανσης.

· Τα τρία έργα που πέρα από την περίοδο υλοποίησης τους, τα οφέλη που θα αποδώσουν στην τοπική κοινωνία (όλο το χωριό ένα εργοτάξιο , θέσεις εργασίας, οικονομική κίνηση στο χωριό ) θα διασφαλίσουν και θα εξασφαλίσουν το χωριό μας για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια καθιστώντας το ένα χωριό σύγχρονο και πρότυπο.

· Η υπεραξία που πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει το χωριό μας και η ακίνητη περιουσία του καθενός θα είναι τεράστια.

· Η οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό θα είναι μεγάλη καθώς θα μειωθούν σημαντικά τα καύσιμα για το χειμώνα και δεν θα πληρώνουμε πια βυτία αποχέτευσης.

· Τα οικόπεδα του χωριού με τα τρία αυτά έργα θα γίνουν περιζήτητα και θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για ενοικίαση και αγορά κατοικιών.

· Σε όλα τα μικρά μεν αλλά καθημερινά ζητήματα (καθαριότητα, φωτισμός, ύδρευση κλπ) αν και δεν έχουν να κάνουν μόνο με μας γιατί η ευθύνη είναι κυρίως των υπηρεσιών του δήμου, ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό με επιτυχία.

Η κοινοτική ευθύνη είναι για μας πρόκληση και επειδή έχουμε μάθει να την αναλαμβάνουμε ,στεκόμαστε μπροστά σας με υπευθυνότητα και την βεβαιότητα πως πράξαμε το καθήκον μας.

Για αυτό ζητάμε και πάλι την ψήφο σας, για να είμαστε παρόντες στην υλοποίηση αυτών των μεγάλων έργων που οραματιστήκαμε ,προτείναμε, σχεδιάσαμε και κατορθώσαμε να εγκριθούν και να ξεκινήσει η υλοποίηση τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ <<ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ>>

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.