Μήνυμα νίκης από την Αιανή έστειλε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση, Λευτέρης Ιωαννίδης



Μήνυμα νίκης και από την Αιανή!

Μήνυμα νίκης έστειλε από την Δημοτική Ενότητα Αιανής ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση, Λευτέρης Ιωαννίδης, και η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις».

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης, κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής από το 2014 μέχρι σήμερα, κάνοντας ειδική αναφορά στην ισότιμη αντιμετώπιση του Δήμου προς τις Δημοτικές Ενότητες και στα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην Δ.Ε. Αιανής, τα οποία είναι: Βιολογικός καθαρισμός Αιανής, επαναλειτουργία του ΚΕΠ, τοποθέτηση τοπικού αστυνόμου, συντήρηση πάρκου, ολοκλήρωση εργασιών του γηπέδου ποδοσφαίρου, ολοκλήρωση μελέτης διαμόρφωσης μονοπατιού «Χάνδακα» και ένταξη στο Leader, ολοκλήρωση μελέτης βελτίωσης εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Αιανής και Αγ. Παρασκευής, κατασκευή οδικού άξονα Αγ. Παρασκευής – Καρυδίτσας, παρεμβάσεις αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων Αιανής, Ρυμνίου, παρεμβάσεις αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων Κερασιάς και Κτενίου, έργα ύδρευσης στην Ροδιανή.

«Η σημερινή δημοτική αρχή ξέρει και να διεκδικεί και να φτιάχνει συμφωνίες με την κοινωνία πάντα παρούσα, βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες», τόνισε ο Λ. Ιωαννίδης. Αναφέρθηκε, επίσης, στους στόχους της Δημοτικής Κίνησης για την επόμενη μέρα και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση του ισχυρού ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Αιανής, στο οποίο συμμετέχουν ο Αντώνης Κύρινας, η Βάϊα Τζέλλου και η Ανθή Χονδρογιάννη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Σάββας Σιδηρόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής του ανεξαρτήτου ψηφοδελτίου για την Τοπική Κοινότητα Αιανής.

Μετά την ομιλία ο Λευτέρης Ιωαννίδης είχε συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής του ανεξαρτήτου ψηφοδελτίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αιανή.

Συνάντηση χθες βράδυ με την Επιτροπή και υποψηφίους του ανεξαρτήτου ψηφοδελτίου για την Αιανή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.