Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής στην Κοζάνη: «Κάντε τα παιδιά σας να αγαπήσουν τη γραφή!»



Το Φροντιστήριο Εν-τάξη στην Κοζάνη συνδιοργανώνει με την Ελένη Γκόρα το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:30-20:30 ένα Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Κάντε τα παιδιά σας να αγαπήσουν τη γραφή!». Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες παραγωγής γραπτού λόγου στα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα στο εργαστήριο αυτό θα συζητηθούν θέματα όπως:

-Πότε μιλώ για δημιουργικότητα;

-Πώς μπορώ να αναπτύξω τη δημιουργικότητα των παιδιών;

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των δημιουργικών και χαρισματικών παιδιών;

-Γιατί είναι σημαντικό να εντάξω το παιχνίδι στη διαδικασία της μάθησης;

-Τι είδους δραστηριότητες παραγωγής λόγου μπορώ να προετοιμάσω για να προσελκύσω την προσοχή και το ενδιαφέρον των παιδιών;

-Ποιοι τρόποι αξιολόγησης και επιβράβευσης υπάρχουν;

Σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να εμπνεύσει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το γράψιμο!

Πληροφορίες
Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Φροντιστήριο εν-τάξη
Διεύθυνση: Κοζάνη, Σαρανταπόρου 12
Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής: 24610 26333 (Φροντιστήριο εν-τάξη)

Ημερομηνία: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
Ώρα: 17:30-20:30

Εκπαιδεύτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος Μ.Α. (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή, Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

*Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

*Οι δραστηριότητες που θα ετοιμάσουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, θα φιλοξενηθούν στη σελίδα : http://elenigkora.gr/.

Η Ελένη Γκόρα σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Master of Arts) στη Δημιουργική Γραφή και Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εκδώσει 4 ηλεκτρονικά βιβλία Ιστορίες στο κρεβάτι (Microstory 2014), Τα Ιδιαίτερα-Θησαυρίσματα (24grammata 2015), μαμά μου (24grammata 2015), Αυτό εδώ το σπίτι (24grammata 2016). Αρθρογραφεί στο μηνιαίο και free press περιοδικό της Δυτικής Μακεδονίας, Together και διατηρεί προσωπική σελίδα στη διεύθυνση: http://elenigkora.gr/.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.