Σφοδρή επίθεση και αγωγές στον Δήμαρχο Βελβεντού από τον Αθ. Κοσματόπουλο – «Από το 2015 ανέφερα το πρόβλημα της γέφυρας των Σερβίων στους αρμόδιους και αυτοί με χλεύαζαν»



Δηλώσεις στην κάμερα του KOZANILIFE.GR έκανε ο πρώην δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, αναφερόμενος και στο πρόβλημα της υψηλής γέφυρας των Σερβίων.

Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος, αναφέροντας πως όταν παρέλαβε τον Δήμο είχε χρέη πάνω από 10 εκατ. ευρώ και σήμερα το χρέος είναι κάτω από 600.000 ευρώ.

Ο κ. Κοσματόπουλος αναφέρθηκε σε συνέντευξη του νυν Δημάρχου Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ανερυθρίαστα και ξεδιάντροπα ο νυν δήμαρχος Βελβεντού τόλμησε να αναφέρει ότι βρήκε δικά μου τιμολόγια για φαγοπότια άνω των 20.000 ευρώ. Αυτό είναι ένα φοβερό ψέμα. Αυτά τα τιμολόγια αποδείχθηκε ότι ήταν από το 2011 από την επίσκεψη του Πατριάρχη στην περιοχή, πράγμα το οποίο γνώριζε όταν έδωσε τη συνέντευξη. Αυτό με μειώνει αφάνταστα και ήδη προχώρησα σε μηνύσεις και αγωγές, ζητώντας ένα υπέρογκο αλλά λογικό ποσό για τη ζημιά που μου έκανε, το οποίο θα διαθέσω για κοινωνικούς σκοπούς».

Ο κ. Κοσματόπουλος έκανε αναφορά και στο πρόβλημα της υψηλής γέφυρας Σερβίων, δηλώνοντας:

«Για το πολύ σοβαρό ζήτημα της γέφυρας των Σερβίων, στα μέσα του 2015, κατά την επίσκεψη μηχανικών για το έργο του Μπιτζινίσιου, οι ίδιοι παρατήρησαν ότι η γέφυρα των Σερβίων είχε κάποια προβλήματα. Προσωπικά, τα ανάφερα στους αρμόδιους οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να με χλευάσουν και μόνο. Αυτή τη στιγμή με την έκταση που πήρε το θέμα και με τα όσα συμβαίνουν σήμερα, με δικαίωσαν απόλυτα».

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του κ. Κοσματόπουλου:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.